Γκλέτσος από άλλο γαλαξία !

Ξημερώματα Τρίτης 13 Γενάρη, κι ενώ θα περίμενε κανείς σε μια βροχερή και κρύα για την Αθήνα βραδιά να υπάρχουν ακροατές που θα είναι συντονισμένοι μετά τις 12 το βράδυ ακούγοντας χαλαρή μουσική πριν γλαρώσουν τα ματάκια, ο Galaxy92 έκανε τη διαφορά !

Καλεσμένος στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου από τις 12 ως τις 2, ήταν ο ηθοποιός, ο Δήμαρχος, ο αρχηγός της "Τελείας" ...Απόστολος Γκλέτσος !

Στην εκπομπή αυτή βέβαια, όσοι ήξεραν πως θα έχει παρουσία πίσω απ΄το μικρόφωνο ο Απόστολος Γκλέτσος θα περίμεναν να ακούσουν ίσως λίγο περισσότερο αυτά που θα είχε ο ίδιος να παρουσιάσει για το κόμμα του την "Τελεία", ωστόσο μας εξέπληξε ευχάριστα με τις μουσικές του επιλογές που κυμαίνονταν μεταξύ Elvis Prisley και Michael Jackson !

Το διαδίκτυο έφερε κοντά τους ακροατές με τον ίδιο καθώς λάμβανε θετικά μηνύματα όπως "Απόστολε είμαστε μαζί σου!" κ.α. Στο studio του Galaxy92 αθόρυβος συμπαραστάτης του ήταν ο υποψήφιος στο επικρατείας με την "Τελεία" Βάιος Γκανής.

Οι τόνοι χαμηλοί, όπως επιβάλλει η νύχτα και εκεί που η ειλικρίνεια συναντά την χαλαρότητα, ξετυλίγεται η αλήθεια από το στόμα ...και ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε κατάθεση ψυχής στο ακροατήριο του σταθμού. Έγινε λόγος για τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία στην υπηρεσία της "άμεσης δημοκρατίας", απαντήθηκαν ερωτήσεις ακροατών... Μια τέλεια εκπομπή με την Τελεία παρούσα και ένα Γκλέτσο από άλλο γαλαξία, αυτόν του Galaxy92 !

Έτσι πρέπει να γίνονται οι κουβέντες, με χαλαρότητα και όχι με ένταση και στόμφο. Χωρίς το πολιτικό "εγώ" να μπαίνει μπροστά, όταν δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος βέβαια ...

Αν τώρα κάποιοι από εσάς δεν κατάφεραν να ακούσουν την εκπομπή ... απλά έχασαν !
Για να σας αποζημιώσουμε ωστόσο, ανεβάσαμε το προεκλογικό δίλεπτο σποτ της "Τελείας" !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές