Ξένοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα για χάρη του Τσίπρα. Πολύ κακό για το τίποτα !

Οι εκλογές της 25ης Γενάρη λοιπόν έβγαλαν λαβράκι ! Λαβράκι που δεν ήταν καλοθρεμμένο αφού η ...πρώτη φορά (ντεμεκ) Αριστερή (;!) κυβέρνηση Τσίπρα δεν είχε αυτοδυναμία καθως η μπίλια της ρουλέτας έκατσε στο 149 !

Μέρες τώρα, είχε δωθεί πλειάδα διαπιστεύσεων σε ξένους δημοσιογράφους για να καλύψουν τι, την στροφή του Ελληνικού λαού από τον συντηρητισμό και την ασφυκτική πίεση - στην αλληλεγγύη και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα ...κι όμως πολύ κακό για το τίποτα !




Όλοι παρατηρήσατε στις οθόνες σας τον πανικό που προκάλεσαν όλα τα Μ.Μ.Ε. για μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα. Ούτε ροκ σταρ να ήταν ! Ξημέρωσε 26 Γενάρη και η κατάσταση ωστόσο παραμένει η ίδια στη χώρα ...κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

"Μηχανοδηγός" της κυβέρνησης Τσίπρα αποδεικνύεται ο Πάνος Καμμένος ... ποιός ξέρει ίσως με αυτόν να μπαλατζάρει λίγο οι κατάσταση για να έχουν στην πορεία και όλοι οι συνάδελφοι - Έλληνες και ξένοι, βέλη στην φαρέτρα της ενημέρωσης που θέλουν να προσφέρουν στο κοινό τους.

Πάντως για την ιστορία, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις διαπιστεύσεις των εκπροσώπων του τύπου ... που εκπλήσουν :

Εκπρόσωποι του τύπου από 45 χώρες ήρθαν στην Ελλάδα. 44 ήταν στις εκλογές του 2012. Οι Έλληνες συνάδελφοι ήταν παρόλα αυτά κατα τι λιγότεροι από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές καθώς ο αριθμός των 251 έπεσε κατά 20.

Στο σύνολό τους οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ήταν 876 τώρα από 649 το 2012. Και τα στοιχεία συνεχίζουν ... και γίνονται πιο αναλυτικά :

148 ανταποκριτές ξένου τύπου από 100 στις προηγούμενες εκλογές.100 τηλεοπτικοί σταθμοί απο 66 το 2012 (η δύναμη της εικόνας βλέπετε ...) και παραδόξως μείωση σε άλλες κατηγορίες, καθώς : 27 πρακτορεία ειδήσεων κάλυψαν το γεγονός των εκλογών (31, το 2012) , 27 ραδιοσταθμοί (από 31, το 2012) και μια μόνο εφημερίδα φέτος δεν έκανε αισθητή την παρουσία της καθώς 85 ήταν το 2012 και 84 σε αυτές τις εκλογές !

Τα νούμερα ετυπωσιάζουν αν αναλογιστεί κανείς τι εστί Αλέξης Τσίπρας. Έμφαση έδωσαν οι δημοσιογράφοι από την Ιταλία και την Ισπανία στην εκλογή του ... οι δικοί μας πάλι μη χάσουν την κριτική και τις καφενειακού τύπου συζητήσεις στα πάνελ των καναλιών ... That's life.

Τελικά όντως πολύ κακό για το τίποτα, τι θες και έρχεσαι κι εσύ ρε δημοσιογράφε από την άλλη άκρη του κόσμου για να δεις τι συμβαινει εδώ;

Ενδιαφέρον θα είχε αν η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης μας παρουσίαζε αν υπήρχε κάποιος διαπιστευμένος δημοσιογράφος από καμιά χώρα του τύπου, Ζουαζιλάνδη, Παπούα-Νεα γουινέα κτλ.... Αν το ξέραμε αυτό, χαλάλι τόσος πανικός για την πάρτη σου ρε Αλεξη !




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές