Διακαναλική Βασίλη Λεβέντη !

O "μάντης Κάλχας" της Ελληνικής πολιτικής σκηνής ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων εεε, Κεντρών θέλαμε να πούμε, ο Βασίλης ο Λεβέντης όλων των Ελλήνων έδωσε μια απολαυστική διακαναλική συνέντευξη φέρνοντας στο νου όλων μας τις παλιές καλές και αξέχαστες εποχές του καναλιού 67.

Δείτε κι εσείς τη διακαναλική συνέντευξη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας ως δημοκρατικοί Έλληνες πολίτες :


... λένε, πως σκύλος που γαβγίζει - δεν δαγκώνει και από μιας απόψεως, όσο γραφικό κι αν θέλουν κάποιοι να λένε τον Βασίλη Λεβέντη, ο ίδιος τα ΄χει χώσει στο σύστημα ουκ ολίγες φορές (όλοι θυμάστε τα αξέχαστα βίντεο στο youtube με τις κατάρες για καρκίνο στις πολιτικές οικογένειες).

Ωστόσο, δυστυχώς μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε και το "ξεπούλημα" του καθώς έδωσε bir para τη συχνότητά του Καναλιού 67 για να δημιουργηθεί το Extra Channel !
You φάουλ κύριε Λεβέντη ! Δεν μπορείτε από τη μια να σιχτιρίζετε τους καναλάρχες και από την άλλη να τους δίνετε τηλεοπτικό αέρα ... κάτι βρωμάει στο βασίλειο της χολέρας !!! 

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές