Μπογδάνε σπάστα όλα !


Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μια κατηγορία από μόνος του !

 Ένας ιντελεκτουέλ showman ο οποίος συνεχίζει απτόητος ακόμα κι αν είναι ο ίδιος η αιτία να γίνουν όλα ανάστα ο κύριος στο τηλεοπτικό στούντιο και μάλιστα στον αέρα. Με στυλ ατάραχο και με τον Νίκο Ιπποφάντη και την Βάνα Κουτρουλού στα παράθυρα της εκπομπής του, Σάββατο απόγευμα, σπάει άθελά του ένα ποτήρι γεμάτο με νερό, το στούντιο μετατρέπεται σε λιμνοθάλασσα και αυτόματα τα γατόνια του control room στο κανάλι του Φαλήρου τον βγάζουν από το "κάδρο" ώστε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

Οι δυο δημοσιογράφοι που ήταν εκείνη την ώρα στα παράθυρα της εκπομπής προσπαθούσαν να συγκρατηθούν για να μη σκάσουν απ΄τα γέλια και ο Μπογδάνος στην κοσμάρα του έκανε διάλογο μαζί τους καθαρίζοντας ταυτόχρονα τον χώρο του με χαρτί κουζίνας (!!!) ... και πάντα on air ! 

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτό το τηλεοπτικό τυπάκι ! Αξίζει να σημειωθεί πως την προ του δημοψηφίσματος περίοδο, τόλμησε να βγάλει στον αέρα το όνομα ατόμου που του έστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων μήνυμα πως αν βγεί οχι στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα του χώσει τα @@ του στο στόμα του ... 

Anyway, έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στον ΣΚΑΪ με αυτό το άτομο. Κρίμα που σταμάτησε και ο Βουλαρίνος την τηλεοπτική του εκπομπή να τον κάνει βούκινο να γελάσει ο κόσμος !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές