Θα γινόταν κι αυτό ..."μαύρο" και σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό !



Με το τηλεκοντρόλ στα χέρια και κάνοντας το κλασσικό ζάπινγκ πετύχαμε "μπάρες" στη θέση που βρίσκεται το οικονομικό κανάλι SBC. Έχουν αρχίσει ήδη τα "πρωτοβρόχια" στα Μ.Μ.Ε. αλλά το ότι μετά από το μαύρο στην ΕΡΤ θα βλέπαμε και μαύρο και σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, αυτό βρωμάει πολύ ...

Η Digea μέσα από ανακοίνωσή της αναφέρει για τη διακοπή εκπομπής του SBC :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Διευκρίνιση σχετικά με τη διακοπή εκπομπής του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Αττικής «SBC»
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν στη διακοπή εκπομπής του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Αττικής , «SBC» , η εταιρεία Digea θέλει να αποσαφηνίσει τα εξής:
ως πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής εκπέμπει μέσω του δικτύου της τους νομίμως λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως αρμοδίως ορίζονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.),
δεν... αποφασίζει ποιος τηλεοπτικός σταθμός έχει δικαίωμα εκπομπής από το δίκτυό της, ούτε αναμιγνύεται στις δικαστικές διαφορές μεταξύ ιδιοκτήτων και ενοικιαστών τηλεοπτικών σταθμών.
Η Digea ενήργησε:
1) δυνάμει των υπ’ αρ. 496/2014 και 497/2014 Αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,
2) σε συμμόρφωση με τον κατάλογο των νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών περιφερειακής εμβέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, στον οποίο ως νομίμως λειτουργών τηλεοπτικός σταθμός φέρεται το «Sunny Channel» και όχι το «SBC» ,
3) κατόπιν αιτήματος του τηλεοπτικού σταθμού «Sunny Channel» - υποδεδειγμένου δικαιούχου τηλεοπτικής ψηφιακής εκπομπής κατά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.)- για άμεση χρήση της συχνότητας καθώς και διακοπή της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού «SBC».
Η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού «SBC» έχει ενημερωθεί δεόντως (τόσο εγγράφως όσο και προφορικώς) από τη Digea για τη διακοπή εκπομπής καθώς και για τους λόγους αυτής .
Τέλος, οι εργαζόμενοι ή οποιαδήποτε ενδιαφερομένη ομάδα επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με το λόγο διακοπής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού «SBC», να απευθυνθεί στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ή στην αρμόδια ανεξάρτητη αρχή (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης).

... και ο διευθυντής του SBC βγαίνει "Στο Κόκκινο" και δίνει την δική του εικόνα για όσα συμβαίνουν και δεν βλέπουμε το κανάλι στις οθόνες μας. Δείτε το βίντεο :


Μετά απ΄όλα αυτά περιμένουμε να δούμε τι άλλο ακόμα θα συμβεί στον χώρο των μέσων  μαζικής ενημέρωσης ...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές