Πάλι εκλογές ! Σε δουλειά να βρισκόμαστε ... αλλά υπάρχει ελπίδα ;

Από το 2000 μέχρι και σήμερα, καμία κυβέρνηση δεν στέριωσε σε βάθος τετραετίας.

Ηρθαν 3 μνημόνια, περάσαμε φουρτούνες, δώσαμε ως λαός την εξουσία από τον ηλίθιο στον πανηλίθιο και τώρα ένας wannabe πρωθυπουργεύον έκανε τον χαβαλέ του ανεβαίνοντας στην εξουσία, τα έκανε ρόϊδο και όλα δείχνουν ξανά ...τον δρόμο προς τις κάλπες ! 

Πρώτη φορά μαμηστερά, τα νεύρα του κοσμάκι έχουν γίνει ήδη κουρέλια μετά από τόσα χρόνια εξαθλίωσης. Εδώ ο κόσμος καίγεται, κάποιοι θέλουν να αποποιηθούν των ευθυνών τους και μας οδηγούν σιγά-σιγά ως προβατα για σφαγή στο παραβάν. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή ... 

Αυτό που δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ο πολύς ο κόσμος είναι πως η ιστορία κάνει κύκλους και έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας ακόμα. Δοκιμάσαμε σαν χώρα βασιλειάδες, κατοχή, χούντα απο συνταγματάρχες και από yes men δεξιούς, καθεστωτικούς πασόκους και αριστερούς στα 4. 

Είδαμε πολιτικούς να κάνουν κωλοτούμπες και να εξαφανίζονται και άλλους από την ίδια συνομοταξία να συγκυβερνούν γιατί πάντα η χώρα σήκωνε ένα "χριστιανοδημοκρατικό" κόμμα τσόντα στην εξουσία αυτού του τόπου. 

Γραφικοί που ήταν στην απ΄έξω ελπίζουν για το 3% που θα τους κάνει in και άλλοι, υπηρέτες γενικών συμφερόντων, να ελπίζουν πως θα έρθουν στα πράγματα για να κάνουν συντροφιά σε αυτούς που ορέγονται εξουσία. Τί άλλο έχουμε να δούμε ακόμα ; Μαντεύετε ; 

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ... Έχουμε δει λοιπόν τόσα πολλά και δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει πως κανείς τους δεν άξιζε να είναι στην εξουσία.

Ο Έλληνας δυστυχώς πάντα έχαφτε τις μύγες που τον τάϊζαν με την μορφή κούφιων υποσχέσεων με αντάλλαγμα ...άντε, κανένα διορισμό. 

Εν έτει 2015 στο κουτί της Πανδώρας υπάρχει ακόμα εσώκλειστη η ελπίδα ! Είναι ακριβώς η ίδια ελπίδα που είχε αφισοκολληθεί στις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ήρθε ο καιρός να ξεκολλήσει η αφίσα και να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας ! 
Έχει ο καιρός γυρίσματα ...
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές