Χωρίζει το δίδυμο "Σώτου"-Αντύπα από τον ΣΠΟΡ FM


Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο συμπαθέστατος αθλητικογράφος Ηρακλής Αντύπας αποχωρεί με δική του απόφαση (αν θέλουμε το πιστεύουμε) από τον ΣΠΟΡ FM.


Με αυτή του την απόφαση, την οποία κοινοποίησε στο προφιλ του στο facebook ο Ηρακλής Αντύπας "χωρίζει" απροσδόκητα από τον έτερο συμπαρουσιαστή της εκπομπής "Η μπάλα στο τμήμα" Χρήστο Σούτο (ή "Σώτο" ή κύριο 5% , όπως τον μάθαμε από τις εκπομπές).

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (ξημερώματα Σαββάτου 29/8/2015) η τελευταία εκπομπή του Ηρακλή Αντύπα με τον Χρήστο Σούτο έχει ήδη τελειώσει και ο Βασίλης Γερασίμου είναι on air  με τις μουσικές του. Ωστόσο πολλοί ήταν οι ακροατές που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το ξαφνικό ραδιοφωνικό "διαζύγιο".

Θέλετε, η αλλαγή πλεύσης του σταθμού και το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς ; Θελετε, οι ερυθρόλευκες πεποιθήσεις του Αντύπα ; Ποιός ξέρει ... 

Το δεδομένο είναι ένα. Ο ΣΠΟΡ FM είχε μια ζώνη υψηλής ακρόασης από τις 10 το βράδυ ως και τις 12, ξεκινώντας από τους "ThePlayboys" και συνεχίζοντας με Σούτο-Αντύπα. Η ξαφνική αποχώρηση Αντύπα θα κάνει πολλούς ακροατές να κάνουν seek στο ραδιόφωνό τους (είναι μπανάλ να λέμε πλεόν πως θα γυρίσουν τη βελόνα αφού δεν υπάρχουν πλεον αναλογικά ραδιόφωνα) !

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαγγελματικές επιλογές του Ηρακλή Αντύπα ...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές