...και μετά από τους δημοσιογράφους, απολύσεις και για τεχνικούς. Who's next ?

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο μήνας Ιούλιος στον χώρο των media καθώς περισσότερες από 30 ήταν οι μαζικές απολύσεις τεχνικών στη τηλεόραση του ANT1 σε συνδυασμό με μια απόλυση τεχνικού από το ραδιόφωνο του Alpha.

Είπαμε, κρίση ξε-κρίση αλλά εδώ τίθεται ανθρωπιστικό ζήτημα καθώς οικογένειες ολόκληρες θα έχουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα από εδώ και στο εξής εξ αιτίας των απολύσεων που προέκυψαν.

...κι εδώ μιλάμε για τον ιδιωτικό τομέα, δεν μιλάμε για την ΕΡΤ ώστε να έρθει ένας Τσίπρας ως άλλος σωτήρας και να αρχίσει τις επαναπροσλήψεις. Άμα λάχει και θέλει να αλλάξει τον χαρακτήρα του σταθμού η ιδιοκτησία του ΑΝΤ1, θα το κάνει και δεν θα ρωτήσει και κανέναν. Εδώ έτσι κι αλλιώς το έκανε μετατρέποντας το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 από ενημερωτικό ραδιόφωνο σε "relax fm" στο όνομα του easy 97.2 .

Το ζήτημα είναι πως δεν βρισκόμαστε πλέον στις εποχές των "παχέων αγελάδων" και για κάποιους "ατυχώς", το ξεσκαρτάρισμα γίνεται μόνο με τη μέθοδο των απολύσεων ... unfortunatelly !

...κι άντε να δούμε που θα βγει όλο αυτό το θέμα. Who's gonna be the next ?

Πάντως κάποιοι, παρά την ατυχή αυτή συγκυρία βρήκαν ευκαιρία να κάνουν "μαύρο χιούμορ" ...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές