Windows 10 ... η απλότητα της τεχνολογικής εξέλιξης !

Ο τίτλος του άρθρου αντικατοπτρίζει την απλότητα στο lay out του όλου λειτουργικού προγράμματος που λέγεται Windows 10. Απλές γραμμές, τακτοποιημένα πράγματα κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το tiles menu των αποτυχημένων 8.0 να βρίσκεται ταξινομημένο στο start του υπολογιστή σας.

Τα υπέρ και τα κατά των Windows 10 τα έχετε ήδη διαβάσει από εξειδικευμένα τεχνολογικά έντυπα και ιστοσελίδες. Για εμάς εδώ στο proagelos.gr μένει η εντύπωση πως είναι θέμα συνήθειας η χρήση του νέου λογισμικού καθώς αποχαιρετίσαμε με βαριά καρδιά τα Windows 7 Home Edition που τόσο όμορφα χρησιμοποιήσαμε για πολύ καιρό.

Επίσης η διαδικασία μετάβασης από τα 7 στα 10 ήταν κάτι μαγευτικό. ήταν σαν να βλέπεις στην τηλεόρασή σου στις 12 τη νύχτα το Smart να μετατρέπεται σε MTV Greece. Λήξη προγράμματος , μπάρες, παράσιτα, νέο λογότυπο, έναρξη προγράμματος. Στην περίπτωσή μας, Windows Update, αποδοχή όρων, κατέβασμα του προγράμματος και αμέσως μετά η εγκατάσταση και τα αυτόματα restart προκειμένου να φορτωθούν ρυθμίσεις, αρχεία και να γίνουν οι απαραίτητες παραμετροποιήσεις.

Κι εγέννετω Windows 10 ! Σιγά - σιγά έρχεται και η εξοικείωση. Η χρήση εφαρμογών και παιχνιδιών στο pc κατεβασμένα από το Windows Store είναι κάτι που μας αρέσει πολύ (μιας και στα 7 δεν είχαμε την δυνατότητα χρήσης του store) και επίσης κάτι το οποίο μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως τελικά τα 10 δεν "σκότωσαν" τον Internet Explorer καθώς αυτός συμβιώνει στο desktop μας μαζί με τον νεοφερμένο Edge. Απλά ο I.E. έχει πάρει λίγο από την απλότητα των γραμμών του νέου λογισμικού.
Tο proagelos.gr με τον Internet Explorer σε περιβάλλον Windows 10

Tο proagelos.gr με τον νέο browser Edge στο φρεσκοεγκατεστημένο Windows 10

... η τεχνολογία στα καλύτερά της !!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές