Τηλεοπτικό rewind : Οι αθώοι της πτέρυγας 5

Θα ξαναγυρίσουμε και πάλι τον χρόνο πίσω και θα σας θυμίσουμε το τηλεοπτικό κωμικό σηριαλ "Οι αθώοι της πτέρυγας 5" η οποία προβλήθηκε την περίοδο 1994-1995 από τον "παλιό" ΣΚΑΪ ...

Πρωταγωνιστής, ο συμπαθέστατος ηθοποιός Γιάννης Βαλαβανίσης ο οποίος υποδύεται έναν ηθοποιό ο οποίος μοιάζει σας δυο σταγόνες νερό με κάποιον ματσωμένο κατάδικο ( τύπου "αγαπούλα" Ψωμιάδη, ένα πράγμα !) και ο οποίος πληρώθηκε αδρά για να μπεί στην φυλακή ώστε να διαφύγει τον εγκλεισμό που του προκαλεί κλειστοφοβία.


Η εν λόγω σειρά ήταν μια από τις ελάχιστες πετυχημένες σειρές εκείνης της περιόδου μαζί με τους "Αυθαίρετους", "Το Ρετιρέ", τους "Απαράδεκτους" και άλλες αντίστοιχες με υψηλή τηλεθέραση.
Πετυχημένη από πλευράς σεναρίου μεν η σειρά, προφανώς "χαντακωμένη" τηλεοπτικά λόγω του ότι ο "παλιός" ΣΚΑΪ είχε επικεντρωθεί ιδαίτερα στην ενημέρωση για τα πολιτικά τεκτενώμενα της εποχής.

Πάρτε μαζί μας μια γεύση από τους "Αθώους της πτέρυγας 5" :




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές