O Διπλός ρόλος του "Πετράν" στα πλατώ του Star...

Στη θέση του Φώτη ο "Πετράν" συμπαρουσίασε με τη Μαρία την εκπομπή αλλά δεν έγινε μόνο αυτό...

Ο απολαυστικός αθλητικογράφος, αποφάσισε να μη γυρίσει μόνο τον "Τροχό της Τύχης", αλλά και να συμπαρουσιάσει την μεσημεριανή εκπομπή του Star μαζί εμ τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο λόγος που συμπαρουσίασε την εκπομπή ήταν η απουσία του Φώτη Σεργουλόπουλου από το πλατώ καθώς έφυγε για να δεί συναυλία της Madonna στο εξωτερικό (και να φέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ στην εκπομπή).

Όμως ο Εβρίτης παρουσιαστής δεν ήταν εκεί μόνο για να συμπαρουσιάσει την εκπομπή, η οποία άτυπα για μια μέρα έγινε Π(έτρος)-Μ(αρία) LIVE. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν μάλιστα εκτός από παρουσιαστής και ο καλεσμένος στον οποίο θέλησαν να κάνουν φάρσα ...οι γλαστρούλες του τηλεοπτικού πάνελ.

Όπως και να ΄χει, γουστάρουμε Πέτρο Πολυχρονίδη όχι μόνο για την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή και τα τηλεκαμώματά του στο αθλητικό ρεπορτάζ και στο τηλεπαιχνίδι, αλλά και για το ότι είναι πάντα το επίκεντρο της παρέας στις συγκεντρώσεις της Ελληνικής Κοινότητας Φίλων Wrestling (GWC) ...ξέρει αυτός! 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές