ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΨΙΜΟ : Σκαλίσαμε το παρελθόν και βγάλαμε λαβράκι ! (PHOTOS)


Ναι, δεν λέμε, στο blog μας έχουμε κιτρινόμαυρα αισθήματα και βιώσαμε άσχημες καταστάσεις στα χρόνια εκείνα που η ομάδα μας έπεσε στα τάρταρα της τρίτης εθνικής. Σήμερα ωστόσο προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε, επιστρέψαμε και είναι στο χέρι μας, η ομάδα μας να είναι σε υγιή βάση και να επανέλθει στις επιτυχίες, έτσι όπως όλοι την μάθαμε !

Ακούγοντας τα αθλητικά ραδιόφωνα και βλέποντας εκπομπές τύπου Θωμαϊδη κατανοούμε την ύπαρξη του ερυθρόλευκου κατεστημένου αλλά μέσα μας απορούμε (μιας και είμαστε έξω από τον χορό) τί είναι όλο αυτό που συμβαίνει σε φόντο λευκό και πράσινο.

Γκρίνια, μουρμούρα, χαμός ... κατάντια ; Ας τα βρουν οι φίλοι Παναθηναϊκοί μόνοι τους όπως κι εμείς οι ΑΕΚτζήδες ακόμα ψάχνουμε τα βήματά μας. Παρόλα αυτά στο blog μας, σκαλίσαμε το παρελθόν και βγάλαμε λαβράκι !

Ακόμα και στο παρελθόν τα πράγματα στην Παναθηναϊκή οικογένεια δεν ήταν καλά. Για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω εικόνες :




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές