EUROVISION 2016 : Οι θέσεις της Ελλάδας και της Κύπρου στους ημιτελικούς.


Ο Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει και ήδη, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες σε οργανωτικό επίπεδο. Ως προς τη διεξαγωγή των δυο ημιτελικών του διαγωνισμού, η κρατική τηλεόραση της διοργανώτριας χώρας SVT, μπήκε στη διαδικασία κλήρωσης της σειράς εμφάνισης των χωρών που θα τραγουδίσουν και φέτος στο διαγωνισμό.

Παρουσιαστές του όλου event θα είναι "η δικιά μας" Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ...κι ένας ψηλός μορφωνιός που συγχωρέστε μας, αλλά μας διαφεύγει το ονομά του (το οποίο θα μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί).

Η κλήρωση για κάποιο λόγο που μόνο η ΕΡΤ ξέρει ...αποφάσισε να τον μεταδόσει μόνο διαδικτυακά από το web tv του ert.gr, έφερε την Ελλάδα να εμφανίζεται στο πρώτο μέρος του πρώτου ημιτελικού και την Κύπρο μας να εμφανίζεται στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιτελικού.

Δυο χώρες από τους λεγόμενους "big five" αιτήθηκαν η συμμετοχή τους να γίνει σε προκαθορισμένο ημιτελικό, όπως και η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ ζήτησε η χώρα τους να εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό για λόγο που ανέφεραν στο αίτημά τους.

Στον φετινό διαγωνισμό θα ερίναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που θα συμμετέχουν τα "καγκουρώ" στο διαγωνιστικό κομμάτι. Δεν λέμε, πουλάει τρελά ο διαγωνισμός της Eurovision σαν τηλεοπτικό προϊόν downunder αλλά αν ήθελαν οι Αυστραλοί να συμμετέχουν ας το κάναν εκτός συναγωνισμού, έτσι βρε αδελφέ, για το κεφάκι τους ! Το γεγονός πως συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι και μάλιστα στην πρώτη τους περσυνι συμμετοχή πήραν την έβδομη θέση, μας δίνει να καταλάβουμε πως λογικά έπεσε μπαγιόκο στο ταμείο της EBU !!!

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου σε αυτό τον διαγωνισμό ...πιθανολογούμε να φέρει γούρι στην Ελληνική συμμετοχή καθώς ήταν η παρουσιάστρια, από πλευράς ΕΡΤ, που έφερε τη νίκη στην Αθήνα όταν η Έλενα Παπαρίζου με το My Number One, κέρδισαν στο Κίεβο της Ουκρανίας το 2005.

Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να δούμε από πλευράς Ελληνικής συμμετοχής τι θα αποφασίσουν οι δισκογραφικές, το televoting και η ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει στη Στοκχόλμη. ήδη η Κύπρος έχει κάνει την επιλογή της ...

Βρε λέτε να παίξει να χτυπήσουμε καμιά πρωτιά φέτος ; ...κάτι ήξερε μάλον ο Τσίπρας που έλεγε πως το ΄16 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την Ευρώπη !!!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την διεξαγωγή της κλήρωσης των ημιτελικών :

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές