... 50 χρόνια Ελληνική Τηλεόραση !

Στα 50 της χρόνια βρίσκεται η Ελληνική Τηλεόραση και μιας και είναι πλέον μεσήλικη, το τροπάρι άλλαξε και γίνεται ο χαμός με τις άδειες των καναλιών και για το αν Τούρκος επιχειρηματίας πάρει συχνότητα για να βγεί η Ελληνική έκδοση του TV8 στον αέρα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως απόπειρα προβολής Τούρκικου προγράμματος έγινε πριν από αρκετά χρόνια όταν συνελήφθη ένας ξυπνιτζής σε δωμάτιο ξενοδοχείου να εκπέμπει πρόγραμμα στην Αττική με αναμεταδότες για το κανάλι SHOW TV.

Μέχρι να δούμε τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την υπόθεση, να υπενθυμίσουμε βέβαια σε όλους πως στη Θράκη και ιδιαίτερα στο Νομό Έβρου αλλά και τα νησιά μας κοντά στα Μικρασιατικά παράλια, η θέαση του Τουρκικού Τηλεοπτικού σταθμού TRT ή και ιδιωτικών όπως το Ege (Αιγαίο Ελληνιστί) TV, αποτελεί ακόμα και τώρα καθημερινή συνήθεια, άσχετα αν υπάρχει ψηφιακή κάλυψη μέσω Digea ή των δυο συνδρομητικών δορυφορικών μπουκέτων (Nova - ΟΤΕ TV).

Αμαν κάνουμε να δούμε ένα πρόγραμμα της προκοπής στα χρόνια της κρίσης που πήξαμε στις επαναλήψεις και στα Τούρκικα  σήριαλ. Αντί λοιπόν να υπάρχει μια φρέσκια εικόνα στις οθόνες μας, η ΕΡΤ κάνει rewind με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της και αποφάσισΕ μέσα απο την ΕΡΤ 2 να μας δώσει μια τζούρα παρελθόντος με την προβολή επισοδείων από τον "Μεθορειακό Σταθμό", τους "Ιερόσυλους", τους "Πάνθεους", το "Λούνα Πάρκ" και "Το φως του Αυγερινού", παραγωγές δηλαδή που μεσουρανούσαν στα τέλη του '70 και τη δεκαετία του '80.

Συντονιστείτε λοιπόν κι εσείς στο δεύτερο κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης για ένα μαζικό τηλεοπτικό μνημόσυνο ...γιατί έτσι θα έρθει η ανάπτυξη στον κλάδο των Μ.Μ.Ε. !
أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές