Καμπάνια ΕΙΤΗΣΕΕ "Στηρίζω". Ποιός στηρίζει ποιόν τελικά;


Με αφορμή τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης (που τελικά έγιναν 26 μετά από πολύ κράξιμο συναδέλφων), η Ένωση Ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών που εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα (ΕΙΤΗΣΕΕ), αποφάσισε να κάνει μια καμπάνια ώστε να ανακαινιστεί πλήρως η Γ' Παθολογική κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Δεν λέμε, είναι μια αξιόλογη ενέργεια ...αλλά ποιός θα την χρηματοδοτήσει; Μήπως θα βάλουν το χέρι στην τσεπη οι μεγαλοκαναλάρχες; ΟΟΧΙΙΙΙ !!! ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !

...γιατί η ΕΙΤΗΣΕΕ σε καλεί να στείλεις το ωραίο σου γραπτό μήνυμα και να χρεωθείς 1,23€ χωρίς φόβο και πάθος ! Το 19059 ανήκει σε μια απο τις πολλές εταιρίες τηλεηχοπληροφόρησης (ελληνιστί audiotex) και ενώ εσύ θα πληρώσεις τον τηλεφωνικό σου λογαριασμό, η εταιρία αυτή θα είναι υποχρεωμένη να αποδόσει απο τα κέρδη το ποσό που θα μαζευτεί για τον σκοπό της ανακαίνισης της πτέρυγας του νοσοκομείου.

Μιλάμε για μια διαδικασία που δεν θα απασχολούσε καν τον καθένα που θα αποφάσιζε να στείλει το γραπτό του μήνυμα αλλά κατά πως φαίνεται τα μεγάλα κανάλια φαίνεται πως βιάζονται κιόλας να μοιραστουν κάποια πιθανά κέρδη. Αυτό το διαπιστώνουμε διαβάζοντας αυτό:

 Βλέπετε τι γράφει ; Αναφέρεται το κόστος χρέωσης και πως οι γραμμές θα "γεμίζουν τον κουμπαρά" ως το βραδυ της 28ης Φλεβάρη ! Άρα, όσο πιο πολλά μηνύματα στείλετε τόσο πιο σύντομα θα συγκεντρωθεί το ποσό της δωρεάς για τον σκοπό της ανακαίνισης !

Υποψιαζόμαστε πως κάτι βρωμάει στο βασίλειο της χολέρας ! Επιμένουμε ωστόσο πως δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως οι μεγαλοκαναλάρχες αδυνατούν να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια με ίδιους πόρους και απευθύνονται στο τηλεοπτικό κοινό...

Τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας ...



أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές