Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! Προκάλεσε παρακόλληση συγκοινωνιών !!!


O Μαλάκας της φωτογραφίας, την περασμένη Κυριακή στις 2 και τα χαράματα κλείνει το 040 στον Πειραιά και αναγκάζει τον οδηγό του λεωφορείου να καλέσει την αστυνομία για να βρεθεί μια λύση καθώς ο ασυνείδητος οδηγός δημιουργεί παρακόλληση συγκοινωνιών !

Βρεθήκαμε μέσα στο 040 για ένα νυχτερινό ρεπορτάζ ώστε να δούμε τα είδη των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την 24ωρη λεωφορειακή αυτή γραμμή που ενώνει την Αθήνα με τον Πειραιά. Ωστόσο, το κοινωνικό ρεπορτάζ που σχεδιάζαμε μετατράπηκε σε ατυνομικό ρεπορτάζ καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου της παρακάτω φωτογραφίας, περιορίζει με τη θέση που παρκάρισε την είσοδο του λεωφορείου στον δρόμο που καταλήγει στο φανάρι που θα του επιτρέψει την στροφή προς το λιμάνι του Πειραιά.

Ο κύριος Κώστας, οδηγός του λεωφορείου, ξεκινά από το Χατζηκυριάκειο για τον δρόμο της επιστροφής προς Σύνταγμα αλλά εγκλωβίζεται από τον αδιάφορο οδηγό του Ι.Χ.. Καλεί 3 φορές σε διάστημα μιας ώρας την αστυνομία αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μεσανυχτιάτικο να βρεθεί γερανός για να μεταφέρει το αμάξι και να ανοίξει ο δρόμος στο λεωφορείο. Τα δυο δικάβαλα με άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν - είδαν κι έφυγαν αφού δεν είχαν μαζί τους μπλοκάκι ούτε για να κόψουν μια τυπική κλήση.

Η ώρα περνούσε, η μηχανή του λεωφορείου στο ρελαντί να δουλεύει το καλοριφέρ γιατί στο λιμάνι φυσσάει και αεράκι και τρυπάει κόκκαλα. Και ξαφνικά σκάει μύτι το περιπολικό ! Καταγράφει τον αριθμό του αυτοκινήτου, κόβει μια κλήση και οι άνδρες της αστυνομίας προτρέπουν τον οδηγό να κάνει μανούβρα από το αντίθετο ρεύμα και γίνονται για δευτερόλεπτα τροχονόμοι ώστε να απεγκλωβιστεί το λεωφορείο και να συνεχίσει την πορεία του.

Εκεί φτάσαμε ! Να ζητά κανείς τη συνδρομή των αρχών κι αυτές να επιλύουν τα προβλήματα προτρέποντας σε να παρανομήσεις !!!


Ο οδηγός του λεωφορείου στη συνέχεια ετοιμάζει την αναφορά του στο βιβλίο συμβάντων (φωτό)
που έχει μαζί του. Βέβαια με την όλη ταλαιπωρία, ένα τουλάχιστον νυχτερινό δρομολόγιο χάθηκε αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Συμβαίνουν πολλά περισότερα μες τη νύχτα και για τους οδηγούς της Ο.ΣΥ. τέςτοια θέματα είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα, είναι θέμα πολιτισμού. Αλλά ποιός έχασε τον πολιτισμό του για να τον βρεί ο μαλάκας με το Ι.Χ. ! Φυσικά, προβλέπεται να συνεχίσει την ίδια τακτική και δεν αποκλείεται στο ίδιο σημείο να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές