"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ". Η αχρήματη κοινωνία έρχεται ...με μια συγκλονιστική ταινία !


Μια ταινία με σκοπό την αφύπνιση συνειδήσεων σχετικά με την κοινωνία που θα δημιουργηθεί με την έλευση της κάρτας του πολίτη, δημιουργήθηκε και προβάλεται στο διαδίκτυο.

Τίτλος της ταινίας "Ελεύθερη βούληση" και κύριοι πρωταγωνιστές της οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Σπύρος Μπιμπίλας σε ένα ρόλο που καθηλώνει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία εδώ. Είναι πραγματικά μια τροφή για σκέψη ...Η ζωή με την κάρτα του πολίτη στην Ελλάδα σε ταινία.
H ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία.Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη.Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του.Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.Παίζουν ο Γιώργος Χρανιώτης ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.Κοινοποιήστε την ταινία αυτή να προβληματιστούν όλοι περί του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής δικτατορίας που έρχεται.
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές