ΤΟΛΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΟΣ: Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται !


Ένας από τους πιο πηγαίους χαρακτήρες στο Ελληνικό pro-wrestling (ε ναι, υπάρχει !) είναι ο Απόστόλης ο Σουβλάκος ! Ο Τόλης, όπως όλοι τον φωνάζουν, είναι ένας τύπος που σίγουρα θα μπορούσε να γίνει πρωταγωνιστής σε κωμωδία από εκείνες τις παλιές τις ασπρόμαυρες που όλοι αγαπήσαμε και να είναι συμπρωταγωνιστής με τον Θανάση Βέγγο αντικαθιστώντας τον μοναδικό Αντώνη Παπαδόπουλο στον Φαλακρό Πράκτορα !

Το χιούμορ του μοναδικό και οι ατάκες του σπάνε κόκκαλα. Ο ίδιος ωστόσο, είναι ικανός να σπάσει κι εκείνος τα κόκκαλα των αντιπάλων του ...αρκεί να το θέλει !

Σε μια από τις γνώριμες διαδικτυακές "μανούρες" με άλλους χαρακτήρες του ΖΜΑΚ, τον παρατηρήσαμε να αρπάζεται με τον Σήφη Στιβακτάκη και μπήκαμε στη κουβέντα για να κατέβουν οι τόνοι. Πάνω στα νεύρα του λοιπόν, ο Τόλης μας είπε να γράψουμε ένα άρθρο και να τον αφήσουμε στα φυτίλια του ... Δεν θα του πέρναγε το χατήρι όμως τόσο εύκολα ! Το άρθρο που μας ζήτησε είναι τον παρόν και του το αφιερώνουμε, τον προειδοποιήσαμε όμως πως θα ήμασταν στο ACW Showtime #4 και όταν φτάσαμε στον χώρο του event ήταν εκεί και μας περίμενε !

Τα πράγματα πολλές φορές λοιπόν δεν είναι όπως φαίνονται ! Διαπιστώσαμε πως ο Τόλης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά (με τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μελλοντικά) είναι ένα πολύ καλό παιδί και πάνω απ΄όλα πολύ επικοινωνιακός !

Μιλήσαμε για τα καλά που προκαλεί το pro-wrestling στον άνθρωπο και μας είπε χαρακτηριστικά: "Αν ενδιαφέρεσαι και θες να ασχοληθείς με το pro-wrestling, φαντάσου τον εαυτό σου μετά από αρκετές προπονήσεις να είσαι σε θέση να κάνεις ότι κάνουν τα παιδιά που αυτή τη στιγμή βλέπεις στο ring!"

...και δεν είχε και άδικο γιατί είδαμε ένα απίστευτο θέαμα ! Βέβαια, παρά την ψιλή κουβέντα δεν είχαμε την δυνατότητα να επεκταθούμε στη συζήτησή μας. Εκτιμήσαμε πάντως το γεγονός πως μας άνοιξε για λίγο τον εαυτό του.

Τόλη θα τα ξαναπούμε στις 10 Απρίλη στο ZMAK Championship. Σε ευχαριστούμε και πάλι για τον χρόνο σου ...


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές