Ένα αστέρι γεννιέται: ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ !


Αν βλέπατε ξαφνικά στο διαδίκτυο, αντί για τα νέα like emoticons του facebook , να σκάνε μύτη στα σχόλια αυτές οι εικόνες : 


... ποιά θα ήταν η δική σας αντίδραση; Εμείς προσωπικά λυθήκαμε απο τα γέλια γιατί βασικά σκεφτήκαμε το πως είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια περσόνα ανάμεσά μας. Ε, ναι λοιπόν Δημοσθένη Λιακόπουλε, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!

Και ήρθε η στιγμή που αυτή η φιγούρα έγινε φίλος μας στο facebook και με μια σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του ανακαλύψαμε πως ένα νέο αστέρι γεννιέται ! Το όνομα αυτού; Γιώργος Υφαντής !

Ο Γιώργος είναι ένας πολυτάλαντος σκιτσογράφος. Δεν είναι όμως μόνο το μολύβι που του δίνει points. Ο Γιώργος έχει αστείρευτο χιούμορ αυτο αποδεικνύεται από τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Για να δείτε μάλιστα πως ο Γιώργος με το χιούμορ του μπορεί να γίνει και καλός promoter, βρήκε την ευκαιρία και μας διαφήμισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο :


Προχώρα και μη μασάς George, εμείς είμαστε μαζί σου !

Δείτε κάποια από τα βίντεο που έχει ανεβάσει και γελάστε όπως γελάσαμε κι εμείς :








أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές