Συνέντευξη τύπου ΖΜΑΚ Champions 2016 με απρόοπτα. To proagelos.gr ήταν εκεί και μεταδίδει ...


Αφού πρώτα ανταποδώσουμε το ευχαριστώ από πλευράς ZMAK Enterntainment που μας συμπεριέλαβε στα ιντερνετικά media που καλύπτουν τις δραστηριότητες του μεγάλου αυτού Ελληνικού pro-wrestling promotion, βρεθήκαμε προ ημερών και όπως ήταν λογικό στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ιδρυτής του promotion Πέτρος Πολυχρονίδης, εν όψει του δεύτερου μεγάλου event.

Στη συνέντευξη φυσικά πέρα από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ήταν παρόντες και οι πρωταγωνιστές της δράσης του ΖΜΑΚ που δεν είναι άλλοι από τους performers του promotion.

Πέρα από τους διεκδικητές του ZMAK Championship, Αμπντουλάχ τον Χασάπη, DJ Mario, Σπύρο Λούη, Νεκροθάφτη (Νεκτάριο Κόρακα), Κώστα Παππού (Κουρέα) και Απόλλωνα, συναντήσαμε και μιλήσαμε με την ring announcer Christin, TON Φώτη Ευαγγέλου (General Manager του ΖΜΑΚ) αλλά και άλλους πρωταγωνιστές όπως τον Βλαδίμηρο Μπεχλιβανίδη, τον "Τσουλούφη" (μέλος της SWAT family).

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως με τα πρόσωπα του ZMAK, το proagelos.gr έχει ξεκινήσει μια σειρά αφιερωματικών συνεντεύξεων. Έτσι, πέρα από τον Τόλη Σουβλάκο (αφιέρωμα στον οποίο μπορείτε να διαβάσετε ξανα  με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ), έρχεται το επόμενο σύντομα με τον Απόλλωνα και θα ακολουθήσουν άλλα ήδη προγραμματισμένα με τον Κουρέα και τον Βλαδίμηρο Μπεχλιβανίδη.

Μείνετε κοντά μας λοιπόν γιατί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, να διαβάσετε και να ακούσετε πάρα πολλά.

ΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΡΑ ...

Στην πορεία της press conference, το proagelos.gr είχε την δυνατότητα να απευθύνει ερωτήσεις στον πρίγκηπα Βίκτωρα τον Γ' που αγωνίζεται στο ΖΜΑΚ καθώς και στους DJ Mario και Ιωάννη Αφεντούλη. Παρόλα αυτά η εξέλιξη της συνέντευξης είχε απρόβλεπτη κατάληξη καθώς μετατράπηκε σε μακελειό ! 

Δείτε το περιστατικό που συνέβη στο ακόλουθο βίντεο:


Ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου μπορείτε να τη παρακολουθήσετε από το proagelos infotainment με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να συνδεθείτε άμεσα με τη ροή προγράμματος του web tv μας.

Επίσης μπορείτε και να την ακούσετε και on demand από τo proagelos.gr airplay !

Κλείνοντας, παραθέτουμε σε όλους σας μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συνέντευξη τύπου :

...
...
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές