#prayforjohn . O Γιάννης Ροκκάκης συγκλωνίζει και παραδίδει μαθήματα αισιοδοξίας !


Μάθημα αισιοδοξίας και δύναμης ψυχής ήταν το βίντεο που ανέβασε στο facebook ο Γιάννης Ροκκάκης και εντοπίσαμε στην γνώριμη διαδικτυακή μας βόλτα στα social media !

O 32χρονος, μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου στο οποιό βρίσκεται θέλει μέσα από το βίντεο που θα παρακολουθήσετε να ενημερώσει σε πρώτο στάδιο τον στενό του κύκλο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά το βίντεό του έχει ως σκοπό στην ουσία να ευαισθητοποιήσει κι άλλο κόσμο με παρόμοια προβλήματα ώστε να δουν κατάματα την ασθένειά τους και να την αντιμετωπίσουν με σθένος και δύναμη !

Ο ίδιος δεν ζητά λύπηση, ξέρει πως υπάρχουν φυσικά αυτξημένες πιθανότητες επιτυχίας στην αντιμετώπιση του ζητήματος που αντιμετωπίζει και ζητά απ΄όλους μας τις ευχές μας και μια προσευχή για να πάνε όλα καλά !

Φυσικά από μεριάς μας θα ευχηθούμε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα με την υγεία του το παλλικάρι και η σκέψη μας είναι μαζί του για να πάνε όλα κατ΄ευχήν !




Δημοσιεύτηκε από Giannis Rokkakis στις Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016
أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές