Χορεύει τσιφτετέλι σαν ξεβιδωμένος ! Who the f*ck is he ?


Όταν αντιστρέφονται οι ρόλοι...

Έχουμε δεί γυναίκες να χορεύουν ζεϊμπέκικο (επιτυχώς ή ανεπιτυχώς) και άντρες να χορέυουν τσιφτετέλι. Κι αν η Έρρικα Πρεζεράκου χόρεψε με τον δικό της μοναδικό τρόπο το ζεϊμπέκικο που είδε όλη η Ελλάδα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, ο κύριος της φωτογραφίας ξέσκισε το τσιφτετέλι σε σημείο που γέλαγε ο κόσμος μαζί του όσο viral και να έγινε !

Το ότι γελάει ο κόσμος μαζί με τον "ξεβιδωμένο" χορευτή, φαίνεται ωστόσο να μην απασχολεί τον ίδιο ιδιαίτερα καθώς δουλειά του είναι να διασκεδάζει τον κόσμο !

But who the f*ck is he anyway ? Ο λόγος για τον Χρήστο Καλλιμάνη που δηλώνει κλόουν σε παιδικά πάρτι. Ο πολύς ο κόσμος δεν τον γνωρίζει καν βέβαια και πως να τον γνωρίζει κι όλας αφού ο ίδιος όπως ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε, εργαζόταν χρόνια ως νυχτοφύλακας.

Στα βίντεο που έχουν γίνει πλέον viral στο διαδίκτυο, οι χορευτικές του φιγούρες τελικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα ενός ξεσπάσματος καθώς μετά την απόλυσή του από την βραδυνή του εργασία κάνει πολλές ώρες πρόβας για να βελτιώσει το χορευτικό του το οποίο εξασκεί παράλληλα με τα νούμερα που κάνει για τα παιδικά πάρτι.

Η παραπάνω είδηση,  μπορεί άνετα να θεωρηθεί και ως η άχρηστη πληροφορία της ημέρας ! Βρε τι πάθαμε με τη μούρλα του καθενός !

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές