Weekly Review 24-30/4/2016


Πάει κι αυτό... σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Χριστούλης, σουβλίσαμε και φάγαμε τα άμοιρα αμνοερίφια ...και ξαφνικά ξυπνήσαμε την επόμενη μέρα και συνειδητοποιήσαμε πως το ημερολόγιο γράφει 1η Μάη !

Ας δούμε όμως μαζί πως πέρασε η εβδομάδα από τη Κυριακή 24 ως το Σάββατο 30 Απρίλη 2016 :

Κυριακή 24/4/2016: Άνδρες του Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους αναζήτησαν στη θαλάσσια περιοχή Δροσίας Χαλκίδας δυο ψαράδες, οι οποίοι ευτυχώς εντοπίστηκαν σώοι !

Δευτέρα 25/4/2016: Μετά κι από το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής Αθηνών ήρθε η σειρά των καταστημάτων Σαραφίδη που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο να ενταχθούν στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα! Η εταιρία Σαραφίδη το 2007 μπήκε στο δίκτυο καταστημάτων της Ηλεκτρονικής οπότε το ντόμινο εξελίξεων ήταν αναπόφευκτο. Ακόμα 35 άτομα στον δρόμο ... :(

Τρίτη 26/4/2016: "Το τερμάτισαν" στην Ταϊβάν ! Στο δρόμους της Τάιπεϊ διεξήχθησαν αγώνες δρόμου με ...καρέκλες γραφείου! Παρόλα αυτά οι θεατές αυτού του παράξενου αγωνίσματος φαίνεται να το ευχαριστήθηκαν!

Τετάρτη 27/4/2016: To drone με το όνομα Soraku παρουσιάστηκε από Ιαπωνική εταιρία για την παράδοση ...από αέρος μικροαντικειμένων σε καταναλωτές. Προς το παρόν στη χώρα οι παραδόσεις γίνονται μόνο μέσα σε γήπεδα γκόλφ!
...και η εταιρία Αφοι Καρυπίδη ενετάχθη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Δυστυχώς, 1400 υπάλληλοι 141 καταστημάτων σούπερ μάρκετ ...στον δρόμο πραγματοποιώντας κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας!

Πέμπτη 28/4/2016: Ευχάριστες οι ειδήσεις από τον χώρο του αθλητισμού. Πρωταθλήτρια στέφθηκε στην Κύπρο μας η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Π.Ο.Ε.Λ. ενώ εντός Ελλάδος, η ομάδα βόλλεϋ του Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε με 3-2 σετ τον Φοίνικα Σύρου κατακτώντας εξ ίσου τον τίτλο του πρωταθλητή!

Παρασκευή 29/4/2016: Ανακοινώθηκαν δυο τροχαία δυστυχήματα σε Χαλκιδική και Ημαθία αντίστοιχα με δυο νεκρούς. Πιο συγκεκριμένα, στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και έπεσε σε γκρεμό με θύμα ένα 67χρονο άνδρα και στη Συκιά Ημαθίας 36χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν η μοτοσικλέτα του ανατράπηκε. Και στις δυο περιπτώσεις, η τροχαία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν οι ακριβείς αιτίες των δυστυχημάτων.

Σάββατο 30/4/2016: Σεισμός 4,1 ριχτερ σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης. Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 10 χιλιόμετρα. Παράλληλα, στο όμορφο Ελαφονήσι ένας 28χρονος σέρφερ δεν στάθηκε τυχερός και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρεθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων. Τα τραύματα του σέρφερ δυστυχώς δεν περιορίστηκαν μόνο στο κεφάλι του και ο ίδιος βρίσκεται διασωληνωμένος.


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές