ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ: ΣΑΚΚΑΣ, ΠΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !


Μέσα στη μαυρίλα της καθημερινότητας, λίγη δόση χιούμορ και μάλιστα όταν αυτή προέρχεται από τον κόσμο των media δεν βλάπτει. Αυτή την ενισχυμένη δόση χιούμορ δίνουν στην ραδιοφωνική αλλά και στην τηλεοπτική τους εκδοχή οι "οτινανιστές" Μάνος Βουλαρίνος και Πέτρος Νικολάου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Παρόλα αυτά, οι αυτοαποκαλούμενοι "πυλωροί" δεν είναι μόνοι στην εκπομπή τους. Στο τηλεοπτικό "Ότι να΄ναι" έχουν συντροφιά τον "κυρ-Πάνο" Σάκκα αλλά και τον "celebrity reporter" Θανάση Πασσά. Στο παρελθόν βέβαια παρέα στους "πυλωρούς" έκανε και ο Φάνης-netwix-Λαμπρόπουλος.

Όλοι μαζί συναγωνίζονται στην "πυλωροσύνη" όμως εδώ είναι που έρχεται ο Μάνος Βουλαρίνος να τα "ξεβρακώσει" όλα ! Σκαλίζοντας κλασικά, ότι ψηφιακό αρχείο έχω και δεν έχω, ανακάλυψα μια επικοινωνία που είχα στο πρόσφατο παρελθόν με τον Μάνο Βουλαρίνο, στην προσπάθειά μου να βρω με κάθε τρόπο μια δουλειά στα Μ.Μ.Ε. ...

Δείτε τον μεταξύ μας διάλογο που κατέληξε σε ένα crash test μεταξύ "πυλωρών" και την ατάκα-αποκάλυψη σε ερώτημά που του έθεσα :




ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ
ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΕΣ !!!







Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές