Νωαίνα : Η τραγουδίστρια ...του κώλου !


Όταν ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε για τα ατάλαντα παιδάκια των reality show κάποιοι βρέθηκαν να τον χλευάσουν. Όμως να που δικαιώθηκε ! Αν σε ένα τηλεοπτικό show μουσικών ταλέντων, άτομα με μουσική παιδεία αποχωρούν και μένουν πρόσωπα που "γράφουν και πουλάνε" on camera τότε επιβεβαιώνεται και η ατάκα που ο απλός κόσμος λέει ... "από φωνή - κορμάρα" !

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο, εκεί που κάποτε το "από φωνή - κορμάρα" το λέγαμε για την Σαμπρίνα και τη Πάμελα καθώς και για δευτεράτζες της Εθνικής Οδού, εν έτει 2016 μια κακομαθημένη wannabe star με το όνομα Νωαίνα να μας δείχνει όχι απλά την "κορμάρα" αλλά ..."τον εσωτερικό της κόσμο".

Με μια άκρως αντιτηλεοπτική κίνηση λοιπόν (κίνηση που το ανύπαρκτο ΕΣΡ δεν πήρε πρέφα να πέσουν τα πρόστιμα στο κανάλι του Νεόυ Φαλήρου), η Νωαίνα έδειξε προς τέρψη των ματιών του Ιαν και του αντρικού τηλεοπτικού κοινού, φάτσα-φόρα κωλοχαράδρα !


Ο..."κουμπαράς" της σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση δεν φάνηκε ιδιαίτερα γεμάτος αλλά μετά από αυτή της την κίνηση μάλλον θα δεχτεί πολλές προτάσεις ...

Νωαίνα sorry αλλά με αυτλη σου την κίνηση απέδειξες πως είσαι τελικά μια τραγουδίστρια ...του κώλου !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές