ΒΟΥΛΗ ...καπέλο! Βουλευτής έβαλε αγγελία να βρει επιστημονικό συνεργάτη!


"...στης Βουλής τα έδρανα, αχ κι εγώ να έκλανα!", έλεγε ο Τζιμάκος ο Πανούσης και κατά πως φαίνεται η επιθυμία για "δουλειά" από τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι τόσο αυξημένη σε σημείο ένας από αυτούς να τα φορτώνει στον κόκορα και να αναζητητά μέσω μικρής αγγελίας επιστημονικό συνεργάτη για να τον ξελασπώσει!

Ο βουλευτής λοιπόν θα είναι αραχτός και ο επιστημονικός συνεργάτης του, με το που θα πιάσει τα πόστα θα τρέχει και δεν θα φτάνει καβατζώνοντας 1400 ευρώ κατόπιν συμφωνίας ! 

Την αποκλειστική αυτή είδηση που ξετρύπωσαμε πρώτοι εδώ στο proagelos.gr, ευτυχώς δεν την αναμεταδίδουμε από κανένα "κουλούρι"...Θεσσαλονικής (αν γινόμαστε κατανοητοί...). Ψάχναμε στο διαδίκτυο και πέσαμε πάνω στην ιστοσελίδα της "Χρυσής Ευκαιρίας", στο οποίο δημοσιεύθηκε και η αγγελία. Για του λόγου το αληθές παρακάτω παραθέτουμε το σχετικό screenshot από το site της εφημερίδας, xe.gr :
 Στην Ελλάδα της κρίσης, με την ανεργία να είναι στις νεαρές ηλικίες (ακριβώς δηλαδή στις ηλικίες που υπάρχει η γνώση και τα πολλά πτυχία), να είναι "στον Θεό", κάποιος "τυχερός" θα βολοδέρνει στη Βουλή για ενάμιση χιλιάρικο!

Αυτό που δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει ωστόσο, είναι πως μέχρι τη στιγμή που εντοπίσαμε την αγγελία, 4031 άτομα την είχαν ήδη τσεκάρει και πιθανότατα εκδηλωσαν παράλληλα και το ενδιαφέρον τους!

Ο Έλληνας πάντα έψαχνε το βόλεμα ... σπεύσατε λοιπόν !


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές