WWE: ...για ακόμη μια φορά σε φόντο, Ελληνικό !



Δεν είναι λίγες οι φορές που στα show του WWE (Raw & Smackdown) βλέπει κανείς συχνά πικνά στις μεταδόσεις, να "σκάνε μύτη" Ελληνικές σημαίες στις κερκίδες !

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, σε φόντο Ελληνικό, πάρθηκαν αποφάσεις στο πιο πρόσφατο Raw. Ο "Θείος Vince" επανεμφανίστηκε μετά από την μακροχρόνια απουσία του και αφού είχε αφήσει "στο πόδι του" τον Shane και τη Stephanie McMahon.



Με την Ελληνική σημαία στις κερκίδες λοιπόν, Shane & Stephanie ανέβηκαν στο ρινγκ να επιχειρηματολογήσουν για ποιό λόγο θα ήθελαν να "τρέξουν" εκείνοι το Raw. Όμως το μεγάλο αφεντικό του WWE είχε λάβει τις αποφάσεις του.

H Stephanie θα αναλάβει το Raw και ο Shane το Smackdown αλλά το WWE Universe θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει την τύχη τους γιατί μπορεί να χρειαστεί τα δυο παιδιά του Vince Mc Mahon να φορτωθούν στο κεφάλι τους κάποιον γενικό διευθυντή από εκεί που δεν το περιμένουν !

Στο εξής λοιπόν... και μέχρι νεοτέρας, τα δυο αδέλφια θα βρίσκονται κάτω από ένα άτυπο ανταγωνισμό για να ικανοποιήσουν τα κεφάκια του chairman του WWE. 

Δεν μένει παρά να δούμε, ωσπού θα τραβήξει όλο αυτό !


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές