ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ: Δείτε την απονομή του Χρυσού μεταλίου.




Όλη η Ελλάδα ξενύχτησε να δει την υπερπροσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη η οποία κατέληξε στο να πάρει το Χρυσό μετάλιο την τελευταία στιγμή μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Αμερικανίδας Morris στα 4.90.

Κι ενώ η χαρά ήταν διάχυτη σε όλους της Έλληνες μετά από αυτή την επιτυχία, βρέθηκε ένας ταλαίπωρος Αμερικανός να βρίζει χυδαία την Κατερίνα Στεφανίδη μιας κι εκείνη σπουδάζει-προπονήται και ζεί παντρεμένη με τον σύντροφο και προπονητή της που είναι Αμερικανός πολίτης, στις Η.Π.Α. Θεώρησε βλέπετε σωστό να χυδαιολογήσει καθώς η συμπατριώτισσά του έχασε την πρωτιά! Ως απάντηση λοιπόν σε αυτόν τον τυπάκο θα υπενθυμίσουμε πως ο Αμερικανός προπονητής και σύζυγος της Κατερίνας Στεφανίδη, φορούσε τα χρώματα της Ελλάδας!

Το ζήτημα όμως δεν είναι τα καμώματα του δύστυχου Αμερικανού. Όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στην Κατερίνα Στεφανίδη η οποία θα είναι και η σημαιοφόρος για τη χώρα μας αφού άλλαξαν τελευταία στιγμή τα πλάνα και δεν θα είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνέχισε να κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα και τον καθένα μας ξεχωριστά. Ένα μεγάλο μπράβο απ΄όλους μας !


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ...

ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ !



Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές