MERRY CHRIZMAK: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ EVENT !



Λίγες μόνο ώρες απομένουν πριν το τελευταίο, για το 2016, μεγάλο event για το Ελληνικό pro-wrestling. Φυσικά το proagelos.gr θα είναι εκεί όπως πάντα και πριν πατήσουμε πόδι προς Ρέντη μεριά, επικοινωνήσαμε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές του show για να πάρουμε μερικές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις !

Αφήσαμε στην ησυχία τους τους main eventers, Χασάπη, Απόλλωνα και Κουρέα και η πρώτη μας επικοινωνία δεν ήταν με performer αλλά με ένα άλλο σημαντικό πρωταγωνιστή, τον σκηνοθέτη του απίθανου trailer του MERRY CHRIZMAK, Χάρη Γιουλάτο.

proagelos.gr: Χάρη Γιουλάτο, τι περιμένεις να δεις στη μοναδική αυτή βραδιά του Σαββάτου;

Χάρης Γιουλάτος: Περιμένω το καλύτερο greek wrestling event... ελπίζω σε εμφάνιση Κόρακα και αυτομάτως σε fatal 4 way... καλή επιτυχία στους φίλους μου τους skendernation.

Μιλώντας για Skendernation, o Elia Cenaj σε ολιγόλεπτη επικοινωνία μαζί μας έθεσε προ των ευθυνών του τον G.M. του ZMAK Ιωάννη Αφεντούλη ώστε να μη προβεί σε κάποια "π**στιά", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, καθώς ο ίδιος έχει δει τους όρους του συμβολαίου του 3Β.

Σε άμεση επικοινωνία που είχαμε ωστόσο με τον Ιωάννη Αφεντούλη ο διάλογος μας είχε πολλές διακυμάνσεις ...

proagelos.gr: Κύριε Αφεντούλη μια δήλωση για το event του Σαββάτου...;

3Β: Η Ka$$ Company γνωρίζει μόνο ποιοι από το ρόστερ θα έχουν όντως "Καλά Χριστούγεννα" και ποιοι όχι...χαχαχαχα

proagelos.gr: ...Κάτι σαν τον Τσακ Νόρρις ας πούμε δηλαδή, που ήταν ο μόνος που ήξερε ποιόν έχουν πατέρα τα παιδιά του Ζεβεδαίου...;;;

3Β: Κε. Τσιματσίδη, δε μου αρέσει το ύφος σας... Νομίζετε πως παίζουμε εδώ πέρα; Έχουμε αποδείξει επανειλημμένως ως εταιρεία, ότι δεν αστειευόμαστε. Ο ρυθμιστής των εξελίξεων του ΖΜΑΚ αυτή τη στιγμή είναι η Ka$$ Company και φυσικά εγώ ως ο κυριότερος εν Ελλάδι εκπρόσωπός της. Όποιος θέλω εγώ ανεβαίνει και εξ' ισου απλά αφανίζεται.

proagelos.gr: Γίνατε κατανοητός!

3B: Χαίρομαι. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν αρκετούς το Σάββατο...και δε θα είναι απαραίτητα ευχάριστες.

...Δεν μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις. όμως απ΄το μικρόφωνο του proagelos.gr πέρασαν για μια σύντομη δήλωση και άλλοι performers.

O El Greko δηλώνει: "Απ΄ ότι έμαθα παλεύω με κάτι γεγέδες που παίζουν και καλά Ελληνική metal. Μάλλον πρέπει να τους αποδείξω τι είναι να διδάσκεις μια Ελληνική τέχνη σε όλους τους τομείς (μιας και ήμασταν πρόδρομοι σε πολλά πράγματα που ο δυτικός κόσμος τα έχει εκπορνεύσει)!"

Ο εις εκ των γαλαζοαίματων, Αλφρέδος ο Β', ιπποκόμος του Πρίγκηπα Βίκτωρα του Γ', ανέφερε χαρακτηριστικά: " Οι Μ2 είναι άτυχοι που θα αντιμετωπίσουν τον "ιπτάμενο" πρίγκιπα και εμένα. Οι Γαλαζοαίματοι θα σταθούν όρθιοι για πολλοστή φορά."

Στη παραπάνω δήλωση ωστόσο έσπευσε να αντιπαρατεθεί ο Μιχάλης Γαλούσης δηλώνοντας πως "... μετά τον αγώνα μας δεν θα μπορεί να δηλώσει τίποτα άλλο ο Αλφρέδος με σπασμένο σαγόνι."

Ιδιαίτερο ήταν το μήνυμα της δήλωσης του Ορέστη Δούρβα, μάνατζερ πλέον του Αποστόλη Σουβλάκου, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Γεδεών τον Λογιστή, ανέφερε: "Έχω να δηλώσω ότι ο μακροχρόνιος πόλεμος με την εφορία ..τελειώνει .. δεν παλεύουμε μόνο για τον Σουβλάκο, δεν παλεύουμε μόνο για την ζώνη..αλλά και για τον πόνο όλης της Ελλάδας αυτά τα χρόνια."

Τις πινελιές τους με δηλώσεις έκαναν ο Σπύρος Λούης αλλά και ο ZMAK reporter Κωνσταντίνος Σκατόψυχος Καλόψυχος οι οποίοι με τη σειρά τους είπαν: Σπύρος Λούης,"Μέγα λάθος που δεν βρίσκομαι στη κάρτα αγώνων αλλά θα είμαι εκεί "να δικάσω" έτσι όπως μόνο ένας Ολυμπιονίκης ξέρει." , Κ.Καλόψυχος:"Χαμός θα γίνει" (...και μας αφιέρωσε το ομόνυμο κομμάτι των Master Tempo feat. Χρήστος Μενιδιάτης).

Αυτός που θέλησε βδελυρά να ξεγλιστρίσει απ΄το μικρόφωνο του proagelos.gr ήταν ο Κωνσταντίνος Ασημένιος ο οποίος με ειρωνικό τόνο ζήτησε να τον πληρώσουμε κιόλας για να ανοίξει το στόμα του. Κρίμα γι αυτούς που πληρώνουν να τον ακούν να τραγουδά στη πίστα δηλαδή...

Όσο για την προσπάθειά μας να πάρουμε μια κουβέντα από τον Νεκροθάφτη ...νεκρική σιγή!

Κλείνοντας αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ, λίγες μόνο ώρες πριν δούμε στο ρινγκ τους πρωταγωνιστές της τελευταίας μεγάλης βραδιάς του Ελληνικού pro-wrestling, για το 2016, προβάλουμε για όσους δεν είδαν το καταπληκτικό δημιούργημα του Χάρη Γιουλάτου, το trailer του MERRY CHRIZMAK !

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές