...όταν οι ORIGINAL κατέλαβαν τη Λεωφόρο !

Μπορεί ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να έληξε με "λευκή" ισοπαλία (0-0) και οι δυο ομάδες να έδειξαν την κακή ποδοσφαιρική τους ποιότητα εντός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έξω από αυτό όμως επικρατεί μια ιδιάζουσα κατάσταση. 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ εδώ και χρόνια βρίσκονται τις Παρασκευές στο γνωστό "δωματιάκι" συσπειρώνοντας τα κιτρινόμαυρα συναισθήματά τους και σπάζοντας παράλληλα, τα νεύρα των οπαδών της Θύρας 13, αφού στην περιοχή πέριξ της λεωφόρου δεν υπάρχουν κατά πως φαίνεται, μόνο οπαδοί του "τριφυλλιού". Αντιθέτως στις ΑΕΚοκρατούμενες περιοχές του λεκανοπεδίου δεν θα συναντήσει κανείς σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού...

Είναι καλό να αγαπάς την ομάδα σου αρκεί να έχεις ένα μέτρο σε αυτή σου την αδυναμία. To proagelos.gr διαπίστωσε το "άχτι" των πρασίνων απέναντι στους ΑΕΚτζήδες κι αυτό συνέβη μια συνηθισμένη εργάσιμη μέρα καθώς φύγαμε από τη δουλειά μας για ένα ραντεβού με γιατρό στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Φορέσαμε το μαύρο μας μπουφάν και ένα κίτρινο t-shirt χωρίς κανένα διακριτικό της ΑΕΚ και φτάσαμε στο επίπεδο έξω από τον σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων. Εκεί, την ώρα που πήγαμε να περάσουμε απέναντι τον δρόμο, ένας "μορφονιός" μας σταματάει και φωνάζοντας άρχισε να λέει: "Εδώ είμαστε μόνο βάζελοι ρε..."

Το κόμπλεξ του τύπου ήταν πολύ περισσότερο από εμφανές. Ευτυχώς, επειδή βιαζόμασταν για να μη χάσουμε το ραντεβού στο ΙΚΑ περάσαμε γρήγορα τον δρόμο και ανταποδίδοντας την πρόκληση φωνάξαμε ατάραχοι: "Βάζελε, βάλε στον κ*λ* σου τη βαζελίνη!".

Ουδέποτε κρύψαμε τα κιτρινόμαυρα συναισθήματά μας στο proagelos.gr και το ξέρετε όσοι μας παρακολουθείτε. Έτσι και οι φίλοι από το δωματιάκι. Ήταν περίπου ένας χρόνος πριν, όταν ξεχύθηκαν, κλείνοντας τη λεωφόρο Αλεξάνδρας για να πικάρουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το sportsdog.gr :



Είναι γεγονός πως γενικά, ο οπαδισμός βλάπτει. Οι φίλοι ΑΕΚτζήδες δήλωναν με αυτή τους την εξόρμηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: "...βάλτε το καλά μες το μυαλό σας, κουμάντο κάνουμε στο γήπεδό σας!" , όμως το ζήτημα δεν είναι το ποιός θα κυριαρχήσει οπαδικά αλλά το ποιός θα είναι πιο ισχυρός εντός γηπέδου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού "Αφραγκούζο" ανεβοκατεβάζουν τον πρόεδρό τους και οι φίλοι της ΑΕΚ για γήπεδο ακούν και γήπεδο δεν βλέπουν, με ένα Μελισσανίδη να ..."σφυρίζει κλέφτικα"!

Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση και στις δυο μεγάλες ομάδες, προβλέπουμε τους οπαδούς να μη βγαίνουν στους δρόμους για καζούρα αλλά μάλλον έτοιμοι για καβγά!






أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές