Λάμπρος Φισφής : Ο ..."τζιχαντιστής" του Ελληνικού stand up comedy!


Είδατε τις φωτογραφίες του άρθρου και μπερδευτήκατε; ...έλα τώρα που δεν ξεχωρίσατε ακόμα ποιός είναι ο Λάμπρος Φισφής (δεξιά).

Κι όμως, από μια πρώτη οπτική, όλοι θα μπορούσαν να μπερδευτούν. Εδώ παραλίγο να μπερδευτούμε εμείς ...και ευτυχώς που βρέθηκε μπροστά μας ένα άρθρο του BBC News το οποίο αποκάλυπτε τον εικονιζόμενο αριστερά (τον 22χρονο σήμερα Zakariya Ashiq), ο οποίος καταδικάστηκε με 6 χρόνια φυλάκιση επειδή επιδίωξε να γίνει μέλος του "Ισλαμικού κράτους".

Φυσικά για τα Ελληνικά δεδομένα, ο δικός μας "τζιχαντιστής" είναι stand up comedian, ακούει στο όνομα Λάμπρος Φισφής και το χίουμορ του είναι κάτι παραπάνω από  "...εκρηκτικό" !!!

Λατρέψαμε τον Λάμπρο Φισφή στο "Κάψε στο σενάριο", τον είδαμε στο Quizdom The Show ..και δεν θα σταματήσουμε να τον απολαμβάνουμε στις παραστάσεις stand up comedy κάθε φορά.

Ναι, καλά καταλάβατε, το κείμενο αυτό είναι αφιερωματικό αλλά δεν πρόκειται να εμβαθύνουμε περισσότερο στα βιογραφικά στοιχεία του καλλιτέχνη καθώς αυτό το έχουν ήδη κάνει ιστοσελίδες που εξειδικεύονται στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλά αποσπάσματα από δουλειές του Λάμπρου Φισφή ανεβασμένες στο διαδίκτυο, εμείς ωστόσο σας προτείνουμε να τον ακολουθήσετε στο κανάλι του στο You Tube  με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ ! 😀


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές