Ζόρια ...πολλά ζόρια!!!



Υπέροχα...
Αν είναι να κάνω editorial από Χριστούγεννα σε Πάσχα και πάει λέγοντας τότε καλύτερα να κατεβάσω ρολλά στο blog...

Οοοοχιιι, δεν θα το επιτρέψω αυτό στον εαυτό μου, πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές που με τράβηξαν πίσω σε αρκετές υποχρεώσεις μου και ήταν απολύτως λογικό να μη μπορώ να βρω τον χρόνο να blogάρω.

Ζόρια ...πολλά ζόρια guys! ...και δεν είναι δικαιολογία αυτό. Όταν βιώνεις στο πετσί σου στην κυριολεξία το φάσμα της ανεργίας επί 3 ολόκληρα χρόνια, όταν η καθημερινότητά σου είναι φορτισμένη και δεν βρίσκεις ησυχία, όταν σε πρεσάρει το οικογενειακό σου περιβάλλον γιατί είναι έξω απ΄τον χορό και λέει πολλά τραγούδια ...ε,δεν θες και πολύ να φτάσεις στο αμήν!

...προσπάθησα να βρω διεξόδους ώστε να ηρεμίσω και να μπορέσω να ανασυγκροτηθώ.Δεν τα κατάφερα. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε το πάθος μου με τα social media.Έτσι ξεκίνησε και η μικρή μου περιπέτεια στο YouTube και τα βίντεο που ανέβαζα για αρκετό χρονικό διάστημα αναγνωριστικά στο "TSIMA CHANNEL", το προσωπικό μου κανάλι.

Αυτή η περιπέτεια δεν θα σταματήσει κι ας έχω καιρό να ανεβάσω νεο βίντεο. Ειλικρινά είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που είναι one man show στις δραστηριότητές του στο διαδίκτυο να κάνει παράλληλα ένα σωρό πράγματα.

Κι ύστερα δεν είναι μόνο αυτά, ήρθαν και τα χειρότερα. Το πρόβλημα που είχα με τις συνεχείς ζαλάδες και την έντονη νευρικότητα κατέληξε μετά απο εξετάσεις που προηγήθηκαν, να είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, το σύνδρομο "Dandy-Walker" το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσω με φαρμακευτική αγωγή.

Όμως δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα με τα ζόρια γιατί το σύνδρομο μου σε συνδυασμό με την άσχημη καθημερινότητά μου με οδήγησε στην πόρτα της κατάθλιψης, σύμπτωμα το οποίο για να το ξεπεράσεις χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση.

Με όλα αυτά τα συμπτώματα και τις καταστάσεις να με περιτριγυρίζουν, άφησα λοιπόν πίσω μου πολλές αγαπημένες ασχολίες. Ωστόσο, για να μην νομίζετε κι εσείς πως σε κάποια πράγματα είμαι ασυνεπείς έκανα πολλά facebook live streamings και στο προφίλ μου αλλά και στη σελίδα του proagelos.gr στο facebook. Με αυτά νομίζω πως κάλυψα κάποια κενά στην επικοινωνία μας...

Είναι θέμα ανασυγκρότησης παιδιά ...δείξτε κατανόηση, όλοι μας έχουμε περάσει ζόρικα στη ζωή μας. Σιγά-σιγά θα ξαναβρώ τον ρυθμό μου, που θα πάει...

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χανόμαστε! Τα ξαναλέμε λοιπόν στο επόμενο editorial!!!




أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές