ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Εικόνες εγκατάλειψης ...που ανεβάζουν την αδρεναλίνη!






Σε ένα παράλληλο σύμπαν: Καταριανοί, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., πάρκο, καζίνο, επενδύσεις ...

Η πραγματικότητα: Εγκατάλειψη, εικόνες ντροπής, πλιάτσικο, αεροπλάνα και κτίρια σαπίζουν και extra bonus οι λαθρομετανάστες που κατσικόθηκαν στον χώρο μέχρι που τους σούταραν από εκεί για να μη δείξει το κράτος μας την άσχημη και αποδιοργανωμένη εικόνα του !

Κολοκύθια μετά ριγάνεως ! Έχουν γίνει άπειρες αναφορές και ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού όμως αυτό που διαπιστώσαμε σε μια από τις γνώριμες βόλτες μας στο διαδίκτυο ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Πόσο εύκολο είναι τελικά να κάνει ότι θέλει κανείς σε αυτή τη χώρα έχοντας πάντα άγνοια κινδύνου; Τελικά είναι πανεύκολο και αυτό το αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο το οποίο βέβαια έχει βγει στο YouTube από τον Απρίλιο του '17 αλλά κανείς δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία εδώ που τα λέμε...

Ο Carson (αγνώστων λοιπών στοιχείων ... το μόνο που ξέρουμε είναι το όνομα του καναλιού του στο YouTube "Exploring with Carson") ακολούθησε τις γραμμές του τραμ, έγινε στην κυριολεξία "μαντραπήδας" και βρέθηκε σε χώρο που δεν υπήρξε καμία απολύτως φύλαξη παρά μόνο αεροσκάφη παρατημένα στην τύχη τους.

Όπως καταλαβαίνετε το να είσαι ένας ξένος, μόνος σε ένα χώρο που υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνεις τσακωτός, ήταν για τον Carson κάτι το ηδονικό, κάτι που του ανέβαζε την αδρεναλίνη.
...μα είναι η εγκατάλειψη που ανεβάζει την αδρεναλίνη τελικά, θα το διαπιστώσετε στο αποκλειστικό θέμα που σας παρουσιάζουμε στο βίντεο που ακολουθεί (για να το δείτε κλείστε τον player του AIRPLAY δεξιά) :


Κλείνοντας και αναλογιζόμενοι την κατάντια μας σαν χώρα από το βίντεο ενός ξένου που κατάφερε να "μπουκάρει" ανενόχλητος στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και να κάνει το κεφάκι του ως άλλος εξερευνητής, να σας υπενθυμίσουμε πως στο ίδιο κανάλι θα βρείτε την προσπάθεια του να μπει και στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του beach volley η οποία εξ ίσου σαπίζει αναξιοποίητη !



ΕΛΛΑΔΑ 2017 - ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ !

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές