ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ !


Πάνε μέρες τώρα που στα "μεγάλα κανάλια" της χώρας, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχει κοινοποιήσει κάποια σποτ ευαισθητοποίησης προς τους φιλόζωους της χώρας.

Το ένα σποτ παρουσιάζει τον Γιώργο Μαυρίδη (συμπαρουσιαστή του World Party μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη) να περνά προς όλους μας ένα μήνυμα για την απόκτηση ενός κατοικιδίου γιατί αυτό με τον τρόπο του ξέρει πως θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δώσουμε εμείς οι άνθρωποι. Μέχρι εδώ καλά, το μήνυμα πήρε έφτασε στις κατευθύνσεις του.

Παρόλα αυτά, η Ζ.Ε.Η.Λ. δημιούργησε και ένα δέυτερο σποτ σχετικά με την κακοποίηση των τετράδοπων φίλων μας το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω ...:



...το είδατε; Ωραία... Το σποτ αυτό, όπως είναι λογικό, γεμίζει τους ασυνείδητους με ενοχές αλλά στους φιλόζωους μεταφέρει μια εικόνα δυσφορίας κθώς ακούγονται οι κραυγές κακοποιημένων ζωντανών. 

Το παράδοξο στην εν λόγω διαφήμιση είναι πως στο τέλος της βγάνει μια φάσα που αναφέρει πως κανένα ζώο δεν υπέστη βια ή κακοποίηση και πως χρησιμόποιήθηκαν sound effects για την παραγωγή του.

Λοιπόν, καλά τα λέτε και τα γράφετε αυτά εκεί στον Ζ.Ε.Η.Λ., αλλά εμείς οι φιλόζωοι τουλάχιστον δεν είμαστε ΧΑΠΑΤΑ !

Η απορία μας λοιπόν είναι η εξής: Πως γίνεται για την παραγωγή αυτού του σποτ να μη κακοποιήθηκε κάποιο ζωντανό όταν ακόμα και για την δημιουργία αυτών των αποκρουστικών "sound effects" που χρησιμοποιήθηκαν, έπρεπε να κακοποιηθεί κάποιο ζώο ώστε να μπορεί να ηχογραφηθεί ενώ βασανιζεται και αλιχτάει ;;; ...θέλετε να μας πείτε ας πούμε πως κλείστηκε στο στούντιο ηχογράφησης ένας χρηστιανός και αλίχταγε παριστάνωντας τον κακοποιημένο σκύλο; ...οχι γιατί, αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε πρέπει όλοι ομαδικώς να πάμε στον κοντινότερο ΩΡΛ για εξετάσεις γιατι νομίζουμε πως αυτό που ακούγεται ως ηχητικό εφε, είναι κάποιος ταλαίπωρος κακοποιημένος σκύλος...

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ και αν έχετε λίγη συναίσθηση, αποσύρετε τουλάχιστον το συγκεκριμένο σποτ. Δυο στους 3 φιλόζωους που ρωτήσαμε αντιδρούν ήδη αρνητικά...
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές