ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ !


ΔΕΥΤΕΡΑ 6/8/2018
...κι επίσημα το proagelos.gr είναι ξανά "στον αέρα" του διαδικτύου. Ξανά λοιπόν στον αέρα, όπως παλιά !

Ένα blogging project το οποίο ξεκίνησε το 2005 και έκλεισε αισίως 13 χρόνια παρουσίας στο internet. Ένα blogging project που άνοιξε τον δρόμο στα δημοσιογραφικά blogs σε μια εποχή όπου άνθισε τεχνολογικά η "δημοσιογραφία των πολιτών". Παρόλα αυτά προτιμήσαμε να μείνουμε στα μετ' 'οπισθεν γιατί δεν βασιστήκαμε ποτέ στη χρηματοδότηση από κανένα εξωγενή παράγοντα ώστε να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά του.

Το proagelos.gr είναι μια ατομική προσπάθεια του δημοσιογράφου Γιώργου Τσιματσίδη να δημιουργήσει στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα η οποία θα συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία του αναγνώστη. Αυτό που "Ελληνιστί" λέμε "infotainment". Τα καταφέραμε, είμαστε ακόμα εδώ !

Αυτή η ατομική προσπάθεια είναι βασισμένη στο γεγονός πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Άνθρωποι άσχετοι με τον χώρο των media έχουν κατακλύσει τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και νέοι άνθρωποι που θα έπρεπε να έχουν μια θέση στα Μ.Μ.Ε. ασχολούνται με άλλα άσχετα πράγματα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε το μέσο αλλά χρειαζόμαστε και την δική σας υποστήριξη. Στείλτε μας τις δημοσιεύσεις σας στο proagelos@gmail.com  κι ας κάνουμε restart !

Welcome back !

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές