ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΨΗΣ: Δεν παρατά τη δημοσιογραφία. Απλά βλέπει μπροστά και φτιάχνει τη ζωή του !


Η κακιά μανία που έχουν τα μέσα ενημέρωσης να μεγαλοποιούν καταστάσεις, "χτύπησε" και την προσωπική ζωή του δημοσιογράφου Κυριάκου Καψή.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που ανέφεραν πως, ο μέχρι πρότεινως παρουσιαστής των αθλητικών ειδήσεων στον ΑΝΤ1, εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να δουλέψει ως "ψιλικατζής" ή πως άνοιξε mini market στη Κρήτη. Βιαστήκατε συνάδελφοι !

Την αλήθεια την φανέρωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Καψής στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, του Epsilontv .Στο βίντεο που ακολουθεί, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως έρχεται η ώρα που θα "κρεμαστεί" (θα παντρευτεί) και απλά αναζητά κι άλλους επαγγελματικούς δρόμους όπως π.χ. η κτηνοτροφεία, στην Κρήτη όπου και βρίσκεται γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα στον χώρο των media.

Επίσης αποκαλύπτει πως δεν παρατά τη δημοσιογραφία καθώς παραμένει μέλος της Ένωσης Συντακτών. Περισσότερα όμως από τον ίδιο, στο βίντεο που ακολουθεί ...προς αποκατάσταση της αλήθειας ! :




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές