Η επαγγελματική σας επιτυχία σε 5 απλά βήματα!


Ποιοί είμαστε εμείς που θα σας μιλήσουμε για επαγγελματική επιτυχία; Μήπως έχουμε "πιάσει την καλή"; Δυστυχώς όχι. Απλοί καθημερινοί άνθρωποι είμαστε που παλεύουμε για την επιβίωση όπως κι εσείς...

Κι όμως, οι συνεχείς προσπάθειές μας να δούμε πως μπορούμε να έχουμε ένα ευοίωνο επαγγελματικό μέλλον, μας έδωσαν να καταλάβουμε πωςμε πέντε απλά βήματα μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα-ένα τα βήματα που θα μας φέρουν την επαγγελματική σταθερότητα και την επιτυχία που όλοι περιμένουμε:
  1. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ : Όταν είσαι σίγουρος και ξέρεις τι θέλεις να κάνεις επαγγελματικά, τότε όλα μπορούν να πάρουν τον σωστό δρόμο. Αν έχεις λοιπόν μια ιδέα που θα σου αποδόσει μελλοντικά καρπούς, γίνε πιο συγκεκριμένος και κάνε focus σε όσα σκέφτεσαι. Θα τα καταφέρεις!
  2. ΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ : Που πας ρε Καραμήτρο χωρίς κεφάλαιο; Κανείς δεν ξεκίνησε να κάνει κάτι επαγγελματικά χωρίς να έχει βάλει πρώτα "πέντε δεκάρες" (...δηλαδή πολλά περισσότερα) στην άκρη για τα πρώτα έξοδα κίνησης. Κάνε λοιπόν τον απαραίτητο οικονομικό προγραμματισμό από πριν ξεκινήσεις την δραστηριότητά σου. Κανόνισε να βάλεις στην άκρη λεφτά μήνες πριν αρχίσεις τα σχέδιά σου. Δεν είναι καιρός για δανεισμούς και οικονομικά ανοίγματα σε τρίτους...
  3. STAY CONNECTED : O σωστός επαγγελματίας κάνει το λεγόμενο "networking" και προσπαθεί να δικτυωθεί με άλλους επαγγελματίες και γενικότερα με ανθρώπους που θα τον διευκολύνουν στο να διευρύνει τον κύκλο τους. Μείνε συνδεδεμένος λοιπόν και όλα θα πάνε καλά...
  4. ΤΟ OUTSOURCING ΒΟΗΘΑ : Αν η επαγγελματική σου δραστηριότητα βασίζεται στο "one man show", να το ξέρεις από τώρα πως θα βρεθούν τομείς της δραστηριότητάς σου που δεν θα ξέρεις πως να τους βάλεις σε τάξη. Δώσε λοιπόν μερικά κομμάτια της δουλειάς σου σε κάποιο αξιόπιστο τρίτο παράγωντα και να 'σαι σίγουρος/η πως το outsourcing ποτέ δεν έβλαψε κανέναν επαγγελματία!
  5. ΚΑΝΕ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ : Η πολύ δουλειά λένε τρώει τον αφέντη. Για basta λοιπόν και κάνει και ένα break γιατί σε βλέπω να το καις από σίγουρο mind overloading. Με καθαρό μυαλό βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και άντε και εις ανώτερα!
Εμείς αυτά έχουμε να σας προτείνουμε. Τώρα αν έχετε εσείς κάποια άλλη σίγουρη μεθοδικότητα κατά νου δεν έχετε παρά να την εφαρμόσετε. Εμείς απλά σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα σχέδιά σας!




Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές