Η ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας για την απαγωγή των δυο μαθητών.

Σε συναγερμό βρίσκεται από το πρωί όλη η κοινωνία της Κύπρου μετά την απαγωγή δυο νεαρών μαθητών Ελληνικής καταγωγής από το σχολικό τους περιβάλλον σε περιοχή της Λάρνακας.
Προκειμένου να εντοπιστούν οι δυο μαθητές η Αστυνομία Κύπρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, ενώ σε ετοιμότητα είναι όλες οι αρχές σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα για το ενδεχόμενο φυγής του απαγωγέα μαζί με τα παιδιά στο εξωτερικό ή ακόμα χειρότερα, περάσματος τους στα "κατεχόμενα".
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου έχει ως εξής:
"Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται, από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460."
Να σημειωθεί πως οι τηλεφωνικοί αριθμοί της ανακοίνωσης είναι μόνο για Παγκύπριες κλήσεις ενώ στην Ελλάδα αν κάποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να καλέσει κλασσικά το 100 ή τον Πανευρωπαϊκό Αριθμό Εκτάκτων Αναγκών 112 . 
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές