Θαλάσσια τρύπα "καταπίνει" το Queensland!


Το ρητό που λέει "Τούτη Γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε..." στην περίπτωση της είδησης που ακολουθεί θα μπορούσε να είχε παραφραστεί σε "Τούτη beach που κολυμπούμε θα μας φάει να χαθούμε (!!!)".

Αφήνοντας όμως τους αστεϊσμούς στην άκρη, μια ολόκληρη παραλία στο Queensland της Αυστραλίας χάθηκε καθώς μια πελώρια θαλάσσια τρύπα κατάπιε στην κυριολεξία την έκτασή της και συνεχίζει να κατατρώει την περιοχή αποτελώντας έτσι ένα σπάνιο, παράξενο αλλά συνάμα επικίνδυνο φαινόμενο.

Το συγκεκριμένο είναι ένα γαιολογικό φαινόμενο που καταγράφηκε και το 2015 πάλι στο Queensland αλλά αυτή τη φορά το νησάκι στο οποίο βρίσκεται η τρύπα κινδυνεύει να χαθεί όσο η τρύπα εξαπλώνεται.

Αρμόδιοι τοπικοί επιθεωρητές απαγόρευσαν στους πολίτες να κολυμπήσουν πάντως στην εν λόγω περιοχή καθώς κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Όσο για την τύχη της παραλίας και της ευρύτερης περιοχής; Θα το μάθουμε λογικά σε κάποιο νεότερο ρεπορτάζ...
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές