Η ΕΡΤ παίζει μπάλα για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων

Στις το 19 Μάη συμπληρώνεται ένας ολόκληρος αιώνας από ένα από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα στην Ελληνική ιστορία, τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Με αφορμή αυτή την εκατονταετία λοιπόν, η ΕΡΤ διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο τουρνουά, μπάλα θα παίξουν οι ομάδες της ΕΡΤ, της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς επίσης και η μικτή παλαίμαχων της UNESCO, με την οποία θα αγωνιστούν βετεράνοι Πόντιοι ποδοσφαιριστές.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε εκδήλωσης μνήμης αφού επίσης θα παρουσιαστούν χορευτικά και τραγούδια από τον σύλλογο Ποντίων Καλλιθέας «Αργοναύται – Κομνηνοί» και την Ένωση Ποντίων της Αργυρούπολης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη οπότε η παρουσία όλων όσων θέλουν να παρακολουθήσουν  την εκδήλωση θα γίνει από τη θύρα 10 του γηπέδου της λεωφόρου (είσοδος από Τσόχα για να μη ξεχνιόμαστε...) έως και τις 17:15 το απόγευμα !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές