ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ '87 ...33 Χρόνια μετά - Ο Μεγάλος τελικός στην ΕΡΤ Sports


...με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τ' άλλα παιδιά όπως τον Φάνη Χριστοδούλου, τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Μέμο Ιωάννου, τον Λιβέρη Ανδρίτσο και τον "εκτελεστή" Αργύρη Καμπούρη, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ Sports θα κάνουν παρέα στις τηλεοπτικές οθόνες 33 χρόνια μετά από την κατάκτηση του Θρυλικού ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ '87.

Ο Μεγάλος Τελικός θα μεταδοθεί αυτή τη Κυριακή 14/6/2020 στις 20:00 από το κανάλι των αθλητικών μεταδόσεων της Ελληνικής Τηλεόρασης. Η Αρμάδα του Κώστα Πολίτη έχει την τιμητική της με μιά σειρά αφιερωμάτων που η ΕΡΤ Sports θα προβάλει ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι !

Το proagelos.gr σας προτείνει να γυρίσετε τους δέκτες στην ΕΡΤ Sports αυτή τη Κυριακή. Ο Μεγάλος Τελικός του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ '87 είναι φυσικά σε περιγραφή του αείμνηστου Φίλιππου Συρίγου, η φωνή του οποίου θα συνοδεύει για πάντα αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Μείνετε συντονισμένοι και είτε οικογενειακώς είτε με φίλους απολαύστε μια από τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές