Το Lawyer | Τhe Business magazine παρουσιάζει το δικό του website !


Το Lawyer | Τhe Business magazine παρουσιάζει το www.lawyermagazine.gr . Στόχος του είναι να  να γίνει η νέα ιστοσελίδα η digital συνήθεια ενημέρωσης για κάθε δικηγόρο. Πάντα με σύγχρονο layout και φυσικά διαδραστικό, το www.lawyermagazine.gr ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις σε επίκαιρα νομικά θέματα.

Η ιστοσελίδα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη φιλοσοφία του περιοδικού. Συντομα στο www.lawyermagazine.gr θα υπάρξει αποκλειστικό περιεχόμενο που θα θέτει στο επίκεντρο τον νομικό.

Παράλληλα, η θεματολογία του site θα επικοινωνείται και μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σε Facebook και LinkedIn.

Οι επισκέπτες και χρήστες του site, μέσα από την επιλογή Subscribe στην κεντρική σελίδα, θα εγγράφονται για να λαμβάνουν φυσικά το Lawyer | Τhe Business magazine το οποίο είναι το πρώτο συνδρομητικό Business περιοδικό για δικηγόρους στην Ελλάδα. 

Το πρώτο μηνιαίο τεύχος απεστάλη τον Ιούνιο του 2020 σε συνδρομητική βάση 2.000 αποδεκτών. Πιο συγκεκριμένα, σε νομικά τμήματα επιχειρήσεων (in house lawyers), δικηγορικές εταιρείες, δικηγόρους, ανώτατα στελέχη, ακαδημαϊκούς και θεσμικούς φορείς.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές