YOU TUBERS στο σπίτι του Big Brother πριν τους κανονικούς συμμετέχοντες


Στο πολυαναμενόμενο, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" μπήκαν  9 YouTubers ...για να το μαγαρίσουν , πριν προλάβουν να μπουν οι κανονικοί συμμετέχοντες!

Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι είδους promotion ήταν αυτό που αποφάσισε να κάνει η εταιρία που έχει αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή ή ο ίδιος ο ΣΚΑΪ. Παρόλα αυτά, πάρθηκε η απόφαση να μπουν YouTubers στο Ελληνικό σπίτι. Αυτή η κίνηση γίνεται για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα καθώς συνήθως πριν την αρχή ενός reality σαν κι αυτό, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, παίρνουν μια πρώτη εικόνα απο το σύνολο του σπιτιού.

Στο σπίτι του Big Brother μπήκαν οι YouTubers Eponimos Alkoolikos, Tsede The Real, Dat Lilly, Black Velour, Katerina Vlaxou, Fipster, Dee, Zoe Pre και Porf Porf . Οι νεαροί YouTubers είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μέσα στο σπίτι και να κάνουν δραστηριότητες σαν κανονικοί παίχτες.

Σε παράλληλο χρόνο τα παιδιά μπόρεσαν να βιντεοσκοπήσουν τις στιγμές τους, για να εμπλουτίσουν με υλικό τα κανάλια τους στο You Tube  και να βγάλουν άπειρες φωτογραφίες.

Εσεις μπορείτε να δείτε ήδη κάποιο από το οπτικοποιημένο υλικό απο την διαμονή των YouTubers αν ανατρέξετε στα κανάλια τους. Εμείς, σας παραθέτουμε τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες όπως τις αποτύπωσε στον φακό ο Eponimos Alkoolikos ...



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές