Τελείωσε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζον για την Αναστασία Γιάμαλη


Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη της αποψινής εκπομπής της η Αναστασία Γιάμαλη. 

Σε μια τηλεοπτική σεζόν εν μέσω κορωνοϊού και λαμβάνοντας την σκυτάλη της μεταμεσονύχτιας ενημερωτικής ζώνης του Kontra Channel από τον Αιμίλιο Λιάτσο καθώς την βλέπαμε από Τρίτη ως Παρασκευή στις οθόνες μας, η Αναστασία Γιάμαλη "τα έβαλε με τα θηρία" και βγήκε αλώβητη.

Μιλώντας για "θηρία", ο λόγος για τους πολυάριθμους καλεσμένους της από τον χώρο της πολιτικής σκηνής της χώρας. Σε μια βάρβαρη ώρα για πολιτικές συζητήσεις καθώς ο κόσμος δε πολυαντέχει να μένει ξάγρυπνος από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 2 τη νύχτα, η όμορφη δημοσιογράφος κατάφερε να κρατήσει ισορροπίες στα πάνελ των καλεσμένων και να κατευθύνει επιτυχημένα τη ροή της εκπομπής έχωντας support από τον Σπύρο Σουρμελίδη.

Κατά γενική ομολογία, το Kontra Channel με τη στάση του να διατηρήσει μια ροή εκπομπών ενδιαφέροντος από τις 7 το απόγευμα ως τις 2 τη νύχτα, θεωρούμε πως κέρδισε το παιχνίδι της ενημέρωσης στον χώρο των Αττικών περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Όσο για την Αναστασία Γιάμαλη και το Kontra24, θα περιμένουμε να την ξαναδούμε πάλι από Σεπτέμβρη...

Από το PROAGELOS.GR | Infotainment Online ευχόμαστε στην όμορφη παρουσιάστρια καλή ξεκούραση, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και συνέχεια της ίδιας επιτυχημένης πορείας και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές