ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στην εφημερίδα Δημοκρατία !!!


Την ώρα που ο "ψευτοσουλτάνος" Ερντογάν προσπαθεί σαν χταπόδι να απλώσει τα πλοκάμια του εκεί που τον συμφέρει, τα Ελληνικά συστημικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν ως είδηση στους πολίτες ότι μπορεί να περάσει από "φιλτράρισμα".

Ευτυχώς, ο περισσότερος κόσμος (αν εξαιρέσει κανείς τα "κομματόσκυλα"), πιστεύει πλέον πως οι κινήσεις της κυβέρνησης στις προκλήσεις Ερντογάν είναι οι χειρότερες δυνατές, αν κρίνει βέβαια κανείς πως Μητσοτσάκης και οι συν αυτόν δεν θέλήσαν να επιβληθούν από την Ε.Ε. κυρώσεις προς την Τουρκία.

Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν λοιπόν, μια Ελληνική εφημερίδα δήκωσε κεφάλι και αντέδρασε στο πρωτοσέλιδό της, όπως θα αντιδρούσε ο απλός Έλλην πολίτης. Αναφωνόντας δηλαδή ένα γερό "Α ΣΙΧΤΙΡ!"  για να γίνει και κατανοητός στην γλώσσα των γειτόνων.

Κι επειδή στην χώρα μας το "politically correct" έχει γίνει καραμέλα και η Ελληνική δημοσιογραφία έχει γεμίσει με γλυκανάλατους καθοδηγητές γνώμης, η αίσθησή μας είναι πως η Εφημερίδα Δημοκρατία έκανα πολύ καλά τη δουλειά της και αξίζει πολλά μπράβο για αυτό!

Οι δημοσιογραφική ομάδα της Δημοκρατίας θεωρεί ύψιστη τιμή (και όχι άδικα) την μήνυση Ερντογάν, ο οποίος τώρα θέλει να επέμβει ελεγκτικά και στα όσα αναφερονται για αυτόν από μερικά Ελληνικά Μ.Μ.Ε. που ακόμα πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΑΙΔΟΙΑ, ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΑΠ΄ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ! 

Α ΣΙΧΤΙΡ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ κι ακόμα μια φορά μπράβο και συγχαρητήρια για το μάθημα δημοσιογραφίας και το θάρρος της γνώμης του team της Εφημερίδας Δημοκρατία !


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές