Μετά το ΠΑΟΚ TV και το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV ...έρχεται το OSPF TV

Από τις εποχές που το TV Magic του Πειραιά ήταν στον αέρα ακούγαμε φήμες πως θα δημιουργηθεί το "ΘΡΥΛΟΣ TV" ως η συνέχεια του σταθμού αλλά με αποκλειστικό ερυθρόλευκο περιεχόμενο.

Ο καιρός όμως περνάει, και απο τη στιγμή που το live streaming έχει μπει στη ζωή μας, μετά το εγχείρημα του ΠΑΟΚ με το PAOK TV και το αντίστοιχο νέο ξεκίνημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV, έτσι και η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζει το δικό της διαδικτυακό κανάλι. Το OSFP TV !

Σύμφωνα με το «Φως των σπορ», το OSFP TV θα φιλοξενήσει το πόλο, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και όλες τις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ας όψετε η απουσία θεατών λόγω κορωνοϊού.

Το διαδικτυακό και έναντι αντιτίμου project, θα δείχνει επίσης τα ματς της αναπτυξιακής μπασκετικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α2.

Ως εναλλακτική, τόσο το Mega όσο και το Οne Channel, αμφότερα συμφερόντων Μαρινάκη, ενδέχεται να κάνουν κάποια μετάδοση αγώνων. Δεν μένει λοιπόν να δούμε πως θα πάρει σάρκα και όστα η ερυθρόλευκη τηλεοπτική εκδοχή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές