Διαβάστε το 3ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής - Επι του περιστυλίου!


Ένα περιοδικό που αξίζει ο κόπος να ξεφυλλίσετε και να διαβάσετε τη θεματολογία του, είναι το Περιοδικό της Βουλής των Ελλήνων, "Επί του περιστυλίου!"

Από τα τέλη του Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος που μπορείτε να διαβάσετε και ηλεκτρονικά με ένα σας

Στο τρίτο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με ...

*Αφιέρωμα  στην παρουσίαση της  έκθεσης «Βουλή των Ελλήνων: Οι σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στο Ναύπλιο.

* Ρεπορτάζ για τη σύγκρουση κυβέρνησης  - αντιπολίτευσης για την πανδημία και τα εργασιακά.

*Ρεπορτάζ για την ψήφιση της ρύθμισης που προβλέπει την επιδότηση 100.000 νέων θέσεων εργασίας καθώς και την απαλλαγή των μικρών νησιών από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ.

*Ρεπορτάζ  για την ενημέρωση του Γερμανού  πρέσβη  στην Επιτροπή  Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για το πώς προτίθεται  να χειριστεί η γερμανική προεδρία την τουρκική  προκλητικότητα στην ανατολική Μεσόγειο.

*Άρθρο  του Α’ αντιπροέδρου  της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη για τη στάση που πρέπει να τηρήσει  η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στην Τουρκία.

*Ρεπορτάζ  για την συντήρηση και αποκατάσταση των μαρμάρων  της Βουλής από το  υπουργείο Πολιτισμού, ώστε το μέγαρο της Βουλής να ανακτήσει το κάλλος του.

Επίσης  μπορείτε να βρείτε ακόμη:

*Χρήσιμα  στοιχεία για τη δραστηριότητα  των βουλευτών  όλων κομμάτων στο Κοινοβούλιο.

*Το πρόγραμμα  του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής για τις επόμενες δύο εβδομάδες.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές