Χαρμολύπη για την απόκτηση του εισιτηρίου επιστροφής στο σπίτι της Α.Ε.Κ. !


Πανζουρλισμός για το μαγικό εισιτήριο των εγκαινίων. Οι οπαδοί έφεραν στα όριά του το ηλεκτρονικό σύστημα της ιστοσελίδας του "δικέφαλου"

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30/9/2022. Κι όσο χαρούμενη κι αν είναι η είδηση για την μεγάλη επιστροφή του “δικέφαλου” στην “Opap Arena”, τόση απογοήτευση προκάλεσε σε πραγματικά πιστούς οπαδούς της ομάδας, η υπόθεση της απόκτησης μέσω διαδικτύου για το μαγικό εισιτήριο της λαμπερής βραδιάς των εγκαινίων.

Πιο συγκεκριμένα, όταν με τη σειρά μας μπήκαμε σε σειρά προτεραιότητας προκειμένου να αγοράσουμε το συλλεκτικό εισιτήριο των εγκαινίων, το σύστημα μας ειδοποίησε ότι έχουμε στην διάθεσή μας μόλις 20 λεπτά να ολοκληρώσουμε το κλείσιμο θέσης και την διαδικασία πληρωμής του αντιτίμου των 21 ευρώ. Όμως πάνω που χαρήκαμε, εκεί και ...ξενερώσαμε όταν διαπιστώσαμε πως ενώ δεσμεύσαμε θέση, το σύστημα δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε στην αγορά με κάρτα καθώς η θύρα που επιλέξαμε φαινόταν στη συνέχεια ως μη διαθέσιμη.

Εκεί ήταν που μπήκαμε σε σκέψεις. Είτε για εσκεμμένα κρατημένες θέσεις που θεωρητικά το σύστημα θα τις εμφάνιζε ως ελεύθερες αλλά απροσπέλαστες, είτε για το ότι θα γινόταν ούτως ή άλλως πανζουρλισμός στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το σύστημα της ιστοσελίδας της ΑΕΚ να “μπουκώσει” με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά.

Προσπαθήσαμε όμως και δεύτερη φορά να μπούμε στην διαδικασία αγοράς και αυτή τη φορά το site της ΑΕΚ μας έδωσε μόνο 8 λεπτά χρόνου στη διάθεσή μας αλλά για ακόμα μια φορά η προσπάθεια στάθηκε άκαρπη γιατί αντιμετωπίσαμε τα ίδια προβλήματα με πρίν.

Το είχαμε πάρει, εδώ που τα λέμε, από νωρίς απόφαση πως θα δούμε το show των εγκαινίων από την τηλεόραση αλλά μόνο που το site μας γέμισε με κάποιες ελπίδες, εκεί λίγο αναθαρρήσαμε μέχρι που στο τέλος τα παρατήσαμε.

Η απόκτηση του εισιτηρίου των εγκαινίων της Opap Arena ήταν, όπως ήταν φυσιολογικό, υπόθεση προτεραιότητας των κατόχων διαρκείας, “των γνωστών του γνωστού μέσα από την ΠΑΕ” αλλά και όσων θα τα προμηθευτούν μέσα από διαγωνισμούς και λοιπές προωθητικές ενέργειες.

Δεν πειράζει όμως… οι αγνοί και πιστοί φίλοι της ΑΕΚ δεν απογοητεύονται. Γιατί κάναμε υπομονή 19 χρόνια για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Γιατί ξέρουμε πως πλέον το γήπεδο θα είναι εδώ για μια ζωή, δικό μας ...και μας περιμένει όλους, αγκαλιασμένους και αγαπημένους για να γράψουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ένωσης!

Σαν υστερόγραφο, αφήνουμε το γεγονός ότι αν υπάρξουν επιστροφές αδιάθετων εισιτηρίων από προωθητικές ενέργειες, η πλατφόρμα διάθεσης θα ξανανοίξει για τους τελευταίους και τυχερούς.

Για όσους καταφέρετε και πάτε την Παρασκευή στα εγκαίνια, οι πύλες ανοίγουν από τις 5 το απόγευμα. Για τους υπόλοιπους...υπομονή, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές