"Προδότης" με 79.100€ στη τσέπη, ο Γιώργος Τάλιας!


...στο τέλος μένει πάντα ένας "Προδότης". Ο Γιώργος Τάλιας ο μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού.


Παρακολουθώντας τους "Προδότες" του ΑΝΤ1 με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεν βλέπαμε την ώρα να μάθουμε αν τα 79.100 ευρώ θα τα πάρουν τελικά προδότες ή πιστοί.


Στο τέλος ωστόσο μένει πάντα ένας "Προδότης", με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (ο ιδανικότερος για παρουσιαστής του συγκεκριμένου προτζεκτ κατά την γνώμη μας) να αναδείξει νικητή τον Γιώργο Τάλια!


Στο παιχνίδι στρατηγικής που είναι ουσιαστικά μια τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού "Μια νύχτα στο Παλέρμο" έμειναν, μετά την συγκέντρωση της τελευταίας στρογγυλής τράπεζας, ως πιστές η Αναστασία Τερζή, η Γωγώ Ρίζου και η Αναστασία Πασιά μαζι με τον "undercovered" Γιώργο Τάλια που κράτησε μέχρι τέλους τον κόντρα ρόλο του "προδότη".


Ο ίδιος ο Γιώργος Τάλιας ανέφερε: "Έκανα κάτι που είναι κόντρα στη ζωή μου, κόντρα στο τι είμαι εγώ! Δεν το πιστεύω". Αυτή του η στάση τον δικαίωσε και πλέον τα χρήματα επάθλου του ανήκουν.


Οι συμμετοχές για τον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού έχουν ανοίξει και μπορείτε κι εσείς να δηλώσετε ενδιαφέρον με ένας σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ .


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές