Ισμα Τουλάτου: Ο ξαφνικός θάνατό της δημοσιογράφου, τρεις ημέρες πριν γεννήσει...


Η δημοσιογράφος Ισμα Τουλάτου, κατέρρευσε στο σπίτι της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης. Στην Εντατική το μωρό της.


Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της δημοσιογραφίας και του πολιτισμού καθώς έφυγε απ΄τη ζωή ξαφνικά η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου. 


Συμφωνα με πληροφορίες, η Η Ισμα Τουλάτου κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της ξαφνικά και για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό της αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή. Η άτυχη δημοσιογράφος βρισκόταν στον 9ο μήνα της κύησης και σε τρεις ημέρες θα γεννούσε το παιδί της, το οποίο οι γιατροί πήραν με καισαρική. Το νεογέννητο τώρα δίνει μάχη στην εντατική μονάδα νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. 


Η Ίσμα Τουλάτου έγραψε εκατοντάδες κείμενα, ρεπορτάζ και κριτικές παραστάσεων. Ενώ, λάτρευε να βρίσκεται σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ηρώδειο, την Εθνική Λυρική Σκηνή. Πήρε συνεντεύξεις από κορυφαίους μουσικούς της εποχής μας, χορογράφους κ.λπ. όπως ο Ρικάρντο Μούτι και ο Γίρζι Κίλιαν.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί εκτός από το Βήμα, στην Athens Voice και το iefimerida ενώ τελευταία δούλευε στο Action 24.

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε με δήλωσή της, τα θερμά συλλυπητήριά της για την απώλεια της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου όπως και πλήθος συναδέλφων δημοσιογράφων μέσα από τα social media.


Το PROAGELOS.GR δίνει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένειά της...








ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές